Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:46 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Va reuși Farul Constanța să se califice în grupele unei competiții europene?

ro

05 Jun, 2023 00:00 1987 Marime text

  • Pentru stagiunea 2023-2024, formația de pe litoral țintește mai sus, la standardele impuse de „regele” fotbalului românesc

  • Farul va participa în preliminariile Ligii Campionilor în sezonul viitor, iar marele vis este calificarea în grupele competiției, ceea ce ar însemna o lovitură atât pe plan sportiv, cât și financiar

  • Totuși, drumul până la grupe este lung, „marinarii” începând parcursul european încă din primul tur preliminar și au nevoie să treacă de patru tururi în total, echivalentul a opt meciuri pentru a ajunge la „masa bogaților”

  • Campionii României vor ajunge în preliminariile Conference League (dacă sunt eliminați în primul tur Champions League), respectiv Europa League (dacă sunt eliminați în turul doi UCL) având și acolo șansa de a ajunge în grupe


Farul Constanța a reușit o performanță remarcabilă în sezonul 2022-2023 al Superligii de fotbal din România.

Echipa antrenată de Gheorghe Hagi a câștigat titlul de campioană după ce a condus campionatul de la un cap la altul și având în componența primului 11 și al lotului mulți jucători tineri.

Pentru stagiunea 2023-2024, formația de pe litoral țintește mai sus, la standardele impuse de „regele” fotbalului românesc.

Farul va participa în preliminariile Ligii Campionilor în sezonul viitor, iar marele vis este calificarea în grupele competiției, ceea ce ar însemna o lovitură atât pe plan sportiv, cât și financiar.

Totuși, drumul până la grupe este lung, „marinarii” începând parcursul european încă din primul tur preliminar și au nevoie să treacă de patru tururi în total, echivalentul a opt meciuri pentru a ajunge la „masa bogaților”.

Campionii României vor ajunge în preliminariile Conference League (dacă sunt eliminați în primul tur Champions League), respectiv Europa League (dacă sunt eliminați în turul doi UCL) având și acolo șansa de a ajunge în grupe.

În acest context, ZIUA de Constanța lansează următoarea întrebare în cadrul sondajului:



Totodată, așteptăm răspunsurile și comentariile dumneavoastră inclusiv pe pagina noastră de Facebook ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse.


Citește și:

Sondaj de opinieCredeți că Farul Constanța va fi prima în clasament și la intrarea în turneul play-off al Superligii?

Farul Constanța a încheiat Superliga 2022/2023 cu o victorie în deplasare cu CFR Cluj. Noua campioană a învins fosta campioană

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii