Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Credeți că Farul Constanța va fi prima în clasament și la intrarea în turneul play-off al Superligii?

ro

27 Feb, 2023 00:00 3348 Marime text
 

 
  • Echipa de pe litoral are un parcurs extraordinar în acest sezon, fiind pe prima poziție în ierarhia campionatului în 21 dintre cele 27 de etape disputate!
 
Indiferent de rezultatul meciului Petrolul Ploiești - CFR Cluj, programat luni, 27 februarie, Farul Constanța va rămâne pe prima poziție în clasamentul Superligii și după etapa a 27-a.
 
„Marinarii“ au câștigat și meciul din deplasare cu UTA, scor 1-0, și totalizând 58 de puncte până acum, după 17 victorii, șapte egaluri și trei înfrângeri, golaveraj 50-25. Echipa de pe litoral are un parcurs extraordinar în acest sezon, fiind pe primul loc în Superligă în 21 dintre cele 27 de etape disputate! A doua clasată, campioana în exercițiu CFR Cluj, e la cinci puncte în spatele formației de pe litoral, având însă un meci în minus. Farul are cea mai mare forță ofensivă din campionat, cu 50 de goluri marcate, are cel mai bun golaveraj și cele mai puține înfrângeri și dovedește o constanță de invidiat.
 
După sezonul regular, Superliga intră în faza a doua de competiție, turneul play-off (în care joacă primele șase clasate după cele 30 de etape) și turneul play-out, punctajul obținute în sezonul regular urmând a se înjumătăți. Până la play-off, Farul mai are de jucat, în ordine, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (pe teren propriu), cu Universitatea Cluj (în deplasare) și cu Rapid București (acasă). 
 
„Mai sunt trei etape din sezonul regular, depinde de punctele pe care le vom face, iar apoi ne vom bate cu cele mai bune echipe, care, în ultimii ani, sunt încrise să câștige campionatul. Noi am ajuns acolo într-o conjunctură foarte bună și vom încerca să le ținem piept, chiar să-i batem“, a declarant Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului, la finele meciului cu UTA.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanța lansează următorul sondaj de opinie:
 



Totodată, așteptăm răspunsurile și comentariile dumneavoastră inclusiv pe pagina noastră de Facebook ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța 
 
Citește și:
 
Tânărul Adrian Mazilu i-a adus victoria Farului în meciul cu UTA. „Marinarii“, la cinci puncte de CFR Cluj
 
„O mândrie, suntem fericiți!“
Farul Constanța, pe primul loc în Superligă în 20 dintre cele 26 de etape disputate până acum (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii