Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:07 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Pe cine ați vota primar la alegerile locale din 2024?

ro

27 Mar, 2023 00:00 9710 Marime text
  • 2023 este un an preelectoral extrem de important în care sunt măsurați toți potențialii competitori care ar putea intra în cursa pentru alegerile locale de anul viitor
  • Până în acest moment, singurul candidat anunțat pentru Primăria Constanța, prin vocea senatorului PNL, Septimiu Bourceanu, cel care de altfel conduce și organizația municipală a formațiunii politice este primarul în funcție, Vergil Chițac
  • Toate celelalte partide nu au avansat până în acest moment, public, un contracandidat pentru actualul edil
 

Că o recunosc ori ba, toate partidele politice cu reprezentare locală fac sondaje care sunt folosite pentru uz intern și rareori acestea ajung în atenția electoratului.

2023 este un an preelectoral extrem de important în care sunt măsurați toți potențialii competitori care ar putea intra în cursa pentru alegerile locale de anul viitor.

Până în acest moment, singurul candidat anunțat pentru Primăria Constanța, prin vocea senatorului PNL, Septimiu Bourceanu, cel care de altfel conduce și organizația municipală a formațiunii politice este primarul în funcție, Vergil Chițac.

Toate celelalte partide nu au avansat până în acest moment, public, un contracandidat pentru actualul edil.

Fără a avea pretenția că în acest moment acoperim toate calculele electorale, ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu întrebarea:


 
Totodată, așteptăm răspunsurile și comentariile dumneavoastră inclusiv pe pagina noastră de Facebook ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Un sondaj de uz intern al USR Constanța îl creditează pe edilul Vergil Chițac cu 14.5% din voturile electoratului
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Seby 27 Feb, 2024 19:03 eu l-as vrea pe Decebal Făgădău