Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un sondaj de uz intern al USR Constanța îl creditează pe edilul Vergil Chițac cu 14.5% din voturile electoratului

ro

06 Jun, 2022 17:46 3272 Marime text

Un sondaj de uz intern al USR Constanța realizat la un an și jumătate de la alegerile locale,  îl creditează pe edilul Vergil Chițac cu 14.5% din voturile electoratului.

Președintele USR Constanța, Dumitru Caragheorghe a precizat pentru ZIUA de Constanța că sondajul ar fi ajuns în presă,  fără acordul membrilor Biroului Județean al USR Constanța.

„Sondajul integral urmează să fie prezentat în cadrul unei conferințe de presă pe care o vom organiza în cel mai scurt timp”, a mai spus Caragheroghe care nu a negat însă cifrele sondajului.

Potrivit cercetării sociologice efectuate la comanda USR Constanța, actualul primar al Constanței, Vergil Chițac, ar obține 14,5%, în timp ce Stelian Ion, candidatul USR, ar obține peste 18%.

În sondaj apare și fostul primar al Constanței, Decebal Făgădău, măsurat la 15,5%, din postura de independent și la 28,9% din postura de candidat al PSD.

În cadrul sondajului au mai fost măsurați din postura de potențiali candidați la Primăria Constanța și prefectul Silviu Coșa (PNL) - 9.5%, Horia Constantinescu(PSD) și președinte ANPC  - 18.5% dar și decanul Baroului Constanța, avocat Cătălin Filișan cotat cu 5.7% din preferințele electoratului.


Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii