Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:47 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Credeţi că va fi construit la Constanţa un spital regional, în parteneriat public-privat, cu turcii, aşa cum promite premierul Dăncilă?

ro

22 Oct, 2018 00:00 2154 Marime text
Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, săptămâna trecută, că la Constanţa se va construi un spital regional cu 1.000 de paturi, în baza unui parteneriat public-privat, având ca parteneri investitori din Turcia. La rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, a salutat preocuparea Guvernului României pentru acest proiect extrem de important pentru Dobrogea, care are nevoie de un spital regional.
 
„Mă bucur că Guvernul a înţeles necesitatea acestui spital regional la Constanţa, mă bucur că a înţeles că e imperios necesar ca la Constanţa să avem acest spital regional care probabil că se va numi Spitalul Dobrogea. În afara celor peste un milion de locuitori ai judeţelor Constanţa, Tulcea, Călăraşi, Ialomiţa, care vin la Spitalul Judeţean, vara avem şi turiştii care se adresează Spitalului Judeţean de Urgenţă, care pur şi simplu nu mai face faţă“, a explicat Horia Ţuţuianu.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează sondajul de opinie cu întrebarea:
 

 
De asemenea, vă rugăm să ne transmiteţi, într-un comentariu, părerea dumneavoastră cu privire la subiectul propus.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii