Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:38 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 78% dintre respondenți sunt de acord cu ridicarea definitivă a barierelor de acces în Peninsula Constanța

ro

23 Apr, 2022 00:00 1119 Marime text
Intrarea în Zona Peninsulară a Constanței, dinspre Portul Tomis
  • Acesta este rezultatul sondajului desfășurat în perioada 17 – 22 aprilie 2022, cu  întrebarea „Sunteți de acord cu ridicarea definitivă a barierelor de acces în Zona Peninsulară“.
  • Amintim, Curtea de Apel Constanța a decis, în cursul săptămânii trecute, ridicarea definitivă a barierelor de acces, până la soluționarea cererii de anulare a Regulamentului de acces în Peninsulă, în baza căruia fuseseră instalate barierele.
  • Dosarul privind cererea de anulare a actualului Regulament de acces în Zona Peninsulară va fi analizat de Tribunalul Constanța la data de 12 mai 2022, de la ora 12.30.
 
Nu mai puțin de 78% dintre participanții la sondajul de opinie derulat de cotidianul ZIUA de Constanța în cursul acestei săptămâni sunt de acord cu ridicarea definitivă a barierelor de acces în Zona Peninsulară a orașului!
 
Acesta este rezultatul sondajului desfășurat în perioada 17 – 22 aprilie 2022, cu  întrebarea „Sunteți de acord cu ridicarea definitivă a barierelor de acces în Zona Peninsulară“.
 
La sondaj au răspuns, până ieri, 22 aprilie 2022, 270 de persoane.



Amintim, Curtea de Apel Constanța a decis, în cursul săptămânii trecute, ridicarea definitivă a barierelor de acces, până la soluționarea cererii de anulare a Regulamentului de acces în Peninsulă, în baza căruia fuseseră instalate barierele.
 
De asemenea, opinii cu privire la această întrebare au fost exprimate și în mediul online.
 
Opinii exprimate în mediul online
 
„Daa! Domnii care doresc bariere cred că nu au copii, bătrâni bolnavi!“ „Sau nu locuiesc în Zona Peninsulară“
 
„Nu numai că sunt de acord cu ridicarea, dar sunt de acord și cu desființarea completă!“
 
„Liberă circulație a tuturor locuitorilor acestui oraș!“
 
Acestea sunt câteva dintre opiniile exprimate în mediul online.
 
Totodată, 22% dintre participanții la sondaj au precizat că nu sunt de acord cu ridicarea barierelor.
 
De asemenea, și în acest sens au fost exprimate în mediul online.
 
„NU! Barierele au rolul lor, doar condițiile de acces trebuie modificate! Am propria mea opinie! Este bazată pe observații sistematice de ani de zile. Locuiesc în zona și în sezonul estival traficul devine imposibil din cauza numărului mult prea mare de vizitatori (turiști) care vin cu automobilul propriu. Nu mai vorbesc de motoarele ambalate și de manelele care se revarsă din difuzoarele mașinilor până dimineața! De aceea, în timpul sezonului estival se impun măsuri de restricționare a traficului. În afara sezonului estival însă, traficul este redus și restricțiile nu își au rostul!“
 
Amintim, dosarul privind cererea de anulare a actualului Regulament de acces în Zona Peninsulară va fi analizat de Tribunalul Constanța la data de 12 mai 2022, de la ora 12.30.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Instanța - „Aplicarea restricțiilor a creat o situație fără precedent“
Regulamentul pentru Peninsula Constanța, suspendat definitiv. Când se judecă anularea

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii