Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:42 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 64% dintre respondenţi nu cred că FC Viitorul se va califica în turneul play-off al Ligii 1

ro

15 Mar, 2021 00:00 1549 Marime text
 
  • În 26 de meciuri jucate până acum în acest campionat, FC Viitorul a înregistrat şase victorii, 12 egaluri şi opt înfrângeri, golaveraj 35-32. 
 
Pentru al doilea an consecutiv, FC Viitorul ar putea evolua tot în turneul play-out al Ligii 1, ratând clasarea, la finele sezonului regulat, între primele şase formaţii (în play-off).
 
Echipa constănţeană mai are de jucat patru meciuri din prima fază a campionatului (trei în etapele 28 - 30 şi restanţa cu Poli Iaşi), iar după egalul din deplasare cu FC Hermannstadt, din etapa a 27-a, formaţia pregătită de Mircea Rednic se afla la şapte puncte de ultimul loc care duce în play-off. În 26 de meciuri jucate până acum în acest campionat, FC Viitorul a înregistrat şase victorii, 12 egaluri şi opt înfrângeri, golaveraj 35-32. 
 
Pe parcursul săptămânii 8-14 martie, cititorii ZIUA de Constanţa au votat în sondajul lansat de publicaţia noastră, cu întrebarea: „Credeţi că FC Viitorul se va califica în turneul play-off al Ligii 1?”. 64% dintre respondenţi au votat „Nu”, iar 36% au optat pentru „Da”.


Sursa foto: Facebook (FC Viitorul)
 
Citeşte şi:
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii