Tochitură de porc şi vită
Tochitură de porc şi vită
20 Sep, 2013 10:09
ZIUA de Constanta
3056
Marime text
3056
Marime text
Tochitura de porc si vita este una dintre mancarurile noastre preferate.
Mancarurile cu sos imi amintesc intotdeauna de copilarie si de bucataria excelenta a mamei mele. Tochitura de porc si vita era una dintre retetele care ne incalzea in zilele mohorate si reci de iarna. Si pentru ca inca sunt in Romania, mi s-a facut o pofta teribila de o tochitura delicioasa. Am servit-o cu o mamaliguta calda si cu o garnitura de ciuperci si rosii cherry.
Ingrediente
- 500 g carne de porc slaba
- 500 g carne de vita
- 1 ceapa mare
- 5-6 catei usturoi
- 3 linguri ulei de masline
- 1/2 cana suc de rosii
- 1-2 cani apa
- 1 pahar vin alb demisec de buna calitate
- 3 linguri faina
- sare
- piper boabe
- piper macinat
Ingrediente garnitura
- 300 g ciuperci champignon
- 5-6 rosii cherry
- 2 catei usturoi necuratati
- 1 ardei iute uscat
- 2 linguri ulei de masline
- 1/2 pahar vin alb demisec
- 2 lingurite sos soia light
- piper proaspat macinat
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii
Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi


