Tagliatelle cu ton si masline
Tagliatelle cu ton si masline
22 Sep, 2013 22:37
ZIUA de Constanta
5090
Marime text
5090
Marime text
Una dintre cele mai frecvente, rapide si populare retete de paste sunt cele cu ton. Putem folosi orice tip de paste dorim: tagliatelle, bucatini, fusilli, pappardelle, spaghetti, etc. Sosul este absolut delicios si va sfatuiesc sa-l incercati macar o data, cu orice tip de paste, pentru ca sigur o sa va placa.Desi pastele se fac intotdeauna foarte simplu si relativ rapid, intotdeauna bucataria mea se umple de vase murdare dupa ce le pregatesc: tigaia, oala in care fierb pastele, farfuriile in care mancam, tacamurile, fundul pe care toc legumele, etc asa ca o masina de spalat vase este ideala pentru a optimiza timpul petrecut in bucatarie. Tot de aici recomand si combinele frigorifice ideale pentru conservarea produselor.
Ingrediente 2 portii:
300 gr tagliatelle sau orice alt tip de paste
1 salota/1 ceapa mica
10 masline negre
4-5 fileuri ansoa in ulei
200 gr ton in suc natural/ulei
75-100 gr suc de rosii
patrunjel dupa gust
2-3 linguri ulei de masline
Reţeta completă aici: laura adamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii
Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi


