Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Supa de turkey,cartofi,morcovi si paste

ro

17 May, 2011 22:05 1996 Marime text
dsc02655.jpgIngredientele.
3 linguri ulei,3 morcovi,4 bete telina,2 picioare de carne curca(sau pui),sare,piper,vegeta naturala,1 ceapa,2 cartofi.Cum procedem:
Taiem morcovi feli nu prea subtiri, prajim in cele 3 linguri de ulei circa 1 minut,dupa care adaugam pulpele de curca. Lasam la prajit pina ce carne deasupra a prin culoare alba. Se adauga 500 ml supa de pui(in cazul meu am pus apa),telina bete,cartofii intregi,ceapa intreaga,sare,piper si 2 morcovi intregi. am pus totul la fiert circa 1 ora. supa am strecutat-o bine,si-am adaugat morcovii taiati cubulete,carnea de curca la fel,iar restul..telina,ceapa le-am aruncat. Pastele le-am fiert separat,si le-am adaugat adaugat in supa calda.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii