Pulpa de curcan la tava
Pulpa de curcan la tava
							
							 17 Jan, 2012 00:00 
							
														
							
								ZIUA de Constanta
								 
				                   
				                   
				                   
				                
							
							 2770
							
							
								
								
								Marime text
							
							
						
						
						
				                   
				                   
				                
							
							 2770
							
							
								
								
								Marime text
							
							
						
							
Desfacem
carnea de curcan felii subtiri. Condimentam cu sare, piper, boia si oregano.
Asezam carnea de curcan in tava si impanam cu usturoi taiat feliute si foi de
dafin
Ingrediente
1 kg pulpa curcan
1/2 l vin alb
2-3 catei usturoi
foi dafin
boia dulce
oregano
sare, piper
Reteta completa pe: Caietul cu
retete.ro 
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
								Comentarii
							
							
					Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
					

															
														
										
										
						
						
						
						
						
						
						
						
						
						
						
						
					