Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:18 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pui cu smantana

ro

01 Jun, 2011 20:25 1927 Marime text

pui-cu-smantana.jpgIngrediente
-pulpele si pieptul de la un pui
-100 g unt
-200 ml smantana
-marar
-sare

Mod de preparare
Se curata bucatile de pui, se spala si se sterg.Se pun la prajit in untul incins.Cand s-au rumenit putin, se stinge cu apa, se acopera si se lasa sa se naduseasca la foc mic.Cand puiul este facut de jumatate se sareza si se pune intr-un vas pentru cuptor, impreuna cu sosul din tava si smantana dreasa cu putina apa.Se lasa sa se desavarseasca, vreo jumatate de ora, se scoate si se serveste presarat cu marar.

Reteta preluata de pe http://3sisterscooking.blogspot.com/2011/01/pui-cu-smantana.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii