Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:28 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pan Bagna

ro

20 Sep, 2011 01:00 3261 Marime text
pan.jpgO gustare excelenta, pe care o puteti pregati in avans si servi fara probleme la birou.

Timp de preparare:

Indelungat

Numar de portii:

4-6

Complexitate:

usor

Ingrediente principale:

ciabatta, anghinare, ansoa, vinete, ardei, rosii

Ingrediente

1 paine ciabatta
2 linguri ulei de masline
100 inimioare de anghinare, taiate, inabusite
100 g vinete, coapte la gratar
100 g ardei, copti la gratar
60 g rosii deshidratate
60 g ansoa
scobitori

Mod de preparare

1. Taiati ciabatta pe latime, insa nu de tot. Scoateti din miezul ei cu o lingura, lasand insa o margine de consistenta.

2. Aranjati legumele, rosile si ansoa in partea de jos a painii. Inchideti painea si apasati bine. Infasurati-o bine in folie de plastic, presati-o bine intre doua tocatoare de lemn si lasati-o la rece peste noapte.

3. Indepartati folia de plastic si taiati painea in felii groase. Folositi-va de scobitori pentru a servi, asa incat intreaga compozitie sa fie sustinuta.

Sursa: Ecuisine.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii