Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:57 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lipie cu carne prajita de curcan

ro

19 Oct, 2011 01:00 1548 Marime text
lipie.jpgDe ce sa mancam shaorma nesanatoasa de la localul din colt, cand putem sa ne gatim ceva mult mai gustos chiar la noi in bucatarie?

Timp de preparare:

Rapid

Numar de portii:

4

Complexitate:

usor

Ingrediente principale:

lipie, carne de curcan, varza de China

Ingrediente

4 snitele (a cate 160 g)
ulei pentru prajit
sare, piper macinat
4 lipii de tortilla (produs gata preparat, din frigiderul magazinului)
200 g varzuta de China
2 linguri de otet din vin alb
1/2 lingurita de zahar
4 linguri de smantana
3 linguri de ulei
frunze de oregano pentru presarat

Mod de preparare

Incalzesti lipiile de tortilla pe marginea grill-ului sau in cuptor. Tai varza de China felii. Amesteci otetul cu zahar, smantana, ulei, sare si piper, dregi si pui peste varza de China.

Sarezi si piperezi snitelul de curcan, il pui pe un grill uns cu ulei si prajesti pe fiecare parte aproximativ 2-3 minute sau il prajesti intr-o tigaie, in 2 linguri de ulei incins, pe fiecare parte. Pui varza de China pe lipiile de tortilla, deasupra adaugi snitelele de curcan prajite, presari cu frunze de oregano si servesti.

Sursa: Ecuisine.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii