Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lauraadamache.ro Tagliatelle integrale cu pesto de patrunjel

ro

04 May, 2014 11:13 2336 Marime text
Zilele trecute mi s-a facut pofta de ceva bun bun si sanatos si pentru ca pastele de casa, mai exact tagliatellele, sunt preferatele mele, am pregatit repede o portie, de data aceasta dintr-o combinatie de faina integrala si faina de grau dur. Buuun, tagliatellele mele erau gata, dar nu stiam cu ce sa le combin, astfel incat sa obtin pranzul lejer si sanatos la care ma gandisem. Mi-am amintit de un pesto absolut delicios pe care l-am facut cu cativa ani urma si pe care nu am ma avut ocazia sa il repet, si anume pesto de patrunjel. Va garantez ca pana si cei carora patrunjelul nu le place chiar atat de mult, il vor aprecia in mod deosebit in aceasta reteta.
Ingrediente - Tagliatelle integrale (4-6 portii)

    150 g faina integrala biologica
    150 g faina de grau dur
    3 oua
    1 lingura apa (optional)
    1 lingurita sare

Ingrediente – Pesto de patrunjel (2 -3 portii de paste – 1 portie de paste = 100 g)

    60 g frunze de patrunjel
    50 g caju/migdale/samburi de pin
    60 g parmezan ras
    2 catei de usturoi
    60-80 ml ulei de masline
    sare

Rețeta integrală pe laura adamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii