Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lauraadamache.ro Pandispan cu capsuni si unt caramelizat

ro

08 Feb, 2014 08:31 3510 Marime text
Pandispan cu capsuni si unt caramelizatSaptamana trecuta am facut un pandispan divin cu capsuni proaspete si parfumate si unt caramelizat. Consistenta pufoasa si gustul dat de untul caramelizat, m-au facut sa uit de dieta si sa gust doua felii destul de grosute. Eu l-am copt intr-o forma de 24 de cm (nu am alta mai micuta in tara), dar eu va sfatuiesc sa folositi o forma rotunda de 20 cm, daca vreti sa obtineti un pandispan mai inalt.
Ingrediente – Pandispan cu capsuni (forma rotunda 20 cm)

    4 oua
    120 g faina
    120 g zahar
    80 g unt
    3 g praf de copt
    160 g capsuni
    1 plic zahar vanilat
    1 varf cutit cu sare
    esenta de capsuni (optional)

Rețeta integrală pe lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii