Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LauraAdamache.ro Labneh

ro

19 Mar, 2014 10:59 2673 Marime text
Astazi va propun o reteta atat de simpla si gustoasa incat ar fi pacat sa nu o incercati.  Este o crema de iaurt foarte populara in Liban. Practic, iaurtul se scurge foarte bine, circa 24 de ore, apoi se amesteca cu menta, usturoi si ulei de masline. In Grecia aceasta crema de iaurt poarta numele de iaurt grecesc, ingredientul principal al sosului tzatziki si al multor altor retete dulci si sarate. In Liban, labneh se conserva in ulei de masline, sub forma de mici sfere. Astazi va propun o varianta dietetica, cu iaurt degresat si un mix de seminte usor rumenite in tigaie. Puteti folosi un iaurt gras daca doriti.

Ingrediente – Labneh
  • 500 g iaurt degresat
  •  ½ lingurita sare de Himalaya
  •  ½ lingurita de iarba ciorii
  • 100 -150 g mix de seminte (floarea soarelui, dovleac, nuci, samburi de pin)
 
Articolul integral pe LauraAdamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii