Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bors de Sfecla Rosie, cu Grausor

ro

11 Apr, 2011 11:07 1403 Marime text

Ingrediente:

1-2 buc. sfecla rosie,
1 buc praz,
1 morcov,
1 radacina de patrunjel,
1 pastarnac,
1 telina mica,
1 ceapa potrivita,
1 legatura ceapa verde,
1 legatura stevie,
1 legatura hasmatuchi (asmatuc),
1 legatura marar,
1 legatura grausor (untisor),
3-4 cartofi,
1/2 litru bors de putina,
sare,
leustean.

Preparare:

Se pune la fiert apa (cam 1 litru) cu sare. Cand apa clocoteste se adauga pe rand: ceapa si prazul, apoi leguminoasele taiate cuburi, cartofii. Dupa ce dau 2-3 clocote se adauga sfecla data pe razatoare. Cand cartofii sunt aproape fierti se adauga verdeturile tocate, oprindu-se putin patrunjel pentru presarat in farfurie. Se adauga imediat dupa verdeturi borsul fiert.



Se serveste cu patrunjel verde si leustean proaspat tocate, presarate in farfurie!

Timp Preparare: 50 '
Complexitate: redusa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii