Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dip de spanac

ro

23 Mar, 2011 13:52 2110 Marime text
2009_06050089.jpgINGREDIETELE 3 cuti spanac congelat(se poate si proaspat) 1 ceapa mica praf de usturoi,praf de chilli 1 cup maioneza 1 cup smantina 50 grame creamchesse philadelphia piper,sare si putina paprika.
Fierbe spanacul in apa clocotita circa 5-8 minute, dupa care il pune intr-o sita sa se scurga bine de apa. Dupa ce s-a scurs bine,l-am pus in mixer cu ceapa intreaga, si l-am macinat foarte fin . Rezulta o pasta foarte groasa. Maioneza,smintina,creamchesse,prafurile de usturoi,paprika,chilli,sarea,piperul,le-am amestecat foarte bine,si-am pus acest sos peste spanacul+ceapa. Se amesteca bine,si se da la frigider pentru circa 3 ore. Se poate consuma cu chipsuri,baghete,pe tartine...etc. REZULTAT:foarte bun,si foarte delicios....Merita incercat!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii