Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chiftele la cuptor

ro

21 Jan, 2013 09:12 2701 Marime text
chiftele.jpgChiftele la cuptor, pufoase si suculente, ca cele prajite in ulei. Si mai au un avantaj: sunt condimentate cu usturoi granulat, ca sa puteti iesi linistiti in oras dupa ce le mancati. Pentru accentuarea gustului am folosit fulgi de drojdie, care au si rol de liant pentru carne (in locul oului si pesmetului).

Ingrediente

500 gr carne tocata de porc (am tocat ceafa)
1 lingurita rasa sare
1 ceapa
1 lingura ulei
2 linguri cu varf fulgi de drojdie
1 lingurita rasa oregano uscat
1/2 lingurita usturoi granulat
1/2 lingurita fulgi de ceapa uscata macinati
piper negru macinat
1/8 lingurita bicarbonat de sodiu (optional)
50 ml apa rece

Reteta completa aici: e-retete.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii