Ratatouille spaniol
Ratatouille spaniol
							
							 12 Aug, 2013 10:57 
							
														
							
								ZIUA de Constanta
								 
				                    2973
							
							
								
								
								Marime text
				                   
				                   
				                
							
							 2973
							
							
								
								
								Marime text
							
							
						
						
						 2973
							
							
								
								
								Marime text
				                   
				                   
				                
							
							 2973
							
							
								
								
								Marime text
							
							
						 
							 Iata varianta spaniola a "ghiveciului" romanesc. Denumirea de "ratatouille" este de origine franceza, insa, si desemneaza o tocana de legume, ieftina si usor de preparat.
Iata varianta spaniola a "ghiveciului" romanesc. Denumirea de "ratatouille" este de origine franceza, insa, si desemneaza o tocana de legume, ieftina si usor de preparat.Ingrediente
2 linguri de ulei de masline
1 vanata medie, taiata in 12 felii groase, injumatatite
1 ceapa, curatata, taiata in patru, straturile despartite
1 ardei rosu sau portocaliu
2 dovlecei, taiati felii
400g de rosii la conserva, decojite
3 lingurite de oregano proaspat
2 catei de usturoi, curatati si taiati marunt
6 cartofi medii
sare si piper
Reţeta completă aici: ecuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
								Comentarii
							
							 Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
					Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
					

 
															 
														 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
												 
												 
												 
												 
												 
												 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
					