Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:14 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciuperci umplute cu pesmet

ro

18 Nov, 2013 14:20 1950 Marime text
Ciuperci umplute cu pesmet
Un aperitiv  ușor de pregătit, și foarte gustos.

Aveți nevoie de:

500 gr ciuperci
500 gr pesmet pregătit în casă
Pătrunjel
Usturoi
Sare
Piper
Ulei de măsline

Pasul 1
Se curăță ciupercile, se scot codițele, care se taie mărunt. Cu o lingură se scobește miezul din ciuperci.

Pasul 2
Se pregătește pesmetul  din miezul unei pâini, sau din felii de pâine pe care nu o mai folosești, se taie mărunt sau se mixează cu blenderul. Compoziția nu trebuie să fie uscată, ca pesmetul din comert, ci exact cum arată miezul unei pâini.

Pasul 3
Se mixeaza miezul de pâine, pătrunjelul tocat mărunt și usturoiul. Se adaugă sare și piper după gust, și  puțin ulei de măsline.

Pasul 4
Unge tava cu ulei și aranjează ciupercile, apoi repartizează uniform compoziția pregătită anterior.

Pasul 5
Lasă ciupercile la cuptor pentru 20 de minute.

Poftă bună

Ti-a placut articolul?

Comentarii