Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:32 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Secretele bucatariei dulciuri

ro

01 Oct, 2012 01:00 2045 Marime text

pravalia.jpgRețete internaționale pentru familia ta

Budinci şi spume, gelatine şi parfeuri, bavareze şi creme - dulciurile de acest fel reprezintă soluţia optimă pentru a încununa o masă de prânz, fiindcă pot fi combinate armonios şi inventiv cu cele- lalte feluri de mâncare. Pot fi proaspete şi uşoare sau bogate şi cremoase, aduc miresme îmbietoare de mirodenii sau de ciocolată, sunt însoţite de siropuri ori de fructe proaspete sau uscate. Peste 50 de reţete italieneşti, interna- ţionale şi de autor, însoţite de fotografii de excepţie, vă oferă o gamă variată de dulciuri delicioase. Recomandări ale unor mari bucătari şi secţiunea „Sfaturi utile" vă dau sugestii pentru a prepara cele mai ingenioase reţete. În plus, sunt menţionate vinuri străine şi româneşti potrivite fiecărei reţete.

Sursa: libris.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii