Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:11 22 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

2012 APOCALIPSA ANUNTATA -fata nevazuta a secolului XXI Previziuni stiintifice, adevaruri incomode - SIMON, Sylvie

ro

11 Apr, 2012 00:00 1420 Marime text

pravalia.jpgUnii dintre noi sunt constienti de importanta timpurilor pe care le vom trai, dar, referindu-se la Apocalipsa, altii profita de incertitudinea acestor vremuri ca sa prezica catastrofe cumplite, ba chiar sfarsitul lumii.

Este adevarat, traim o epoca instabila. Omenirea ar putea fi obligata sa faca fata unei perioade dificile in foarte scurt timp. Cum se va intampla? De unde ar putea veni amenintarea?
Pentru intalnirea anuntata in 2012, autoarea trece in revista adevaratele pericole care ameninta societatea si chiar civilizatia noastra, cele mai multe dintre ele fiind necunoscute marelui public; enumera avertismentele lasate de traditie si cele trimise de cosmos si ne indeamna sa ne schimbam modul de a gandi. Sylvie Simon exploreaza cu mare abilitate diferitele scenarii si curente de gandire care suscita cele mai aprinse dezbateri peste tot in lume:
profetiile; calendarele maya; punctul zero; planeta X; craniile de cristal; proiectul Haarp; accelerarea spiralei timpului; imersia Pamantului in banda fotonica; cataclismele umane; etc.
2012, Apocalipsa anuntata este o lucrare foarte bine documentata, care face sinteza diferitelor traditii ale omenirii, dezvaluind punctele lor comune, si pune problema coincidentelor observabile. O ancheta solida, care denuntat mistificarile, detaliind realitatile stiintifice si umane ce se instituie intr-o adevarata convergenta spre faimoasa data de 21 decembrie 2012.

Sursa:  edituraparalela45.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii