Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu cine se potriveşte femeia Leu? Scurt ghid de compatibilitate cu bărbaţii din zodiac

ro

13 Aug, 2011 00:05 144233 Marime text
compatibilitati_femeia_leu.jpgFemeia Leu şi bărbatul Berbec: ea este regina (ne)încoronată care vrea totul sau nimic. El este tipul macho, care adoră provocările şi femeile care „se lasă greu". De la prima întâlnire, relaţia lor va arăta ca o aventură de proporţii epice, din care nu vor lipsi scenele melodramatice, certurile pasionale şi împăcările şi mai pasionale - mai ales că niciunului dintre ei nu le plac jumătăţile de măsură. Din afară, probabil că arată precum povestea din „Pe aripile vântului" - palpitantă, provocatoare şi la fel de plină de complicată. De aceea, foarte rar se termină altfel decât în faţa altarului.

Femeia Leu şi bărbatul Taur: La drept vorbind, mândra şi strălucitoarea Leoaică s-ar putea ca nici măcar să nu-l remarce din prima pe Taur. El este un tip liniştit, chiar timid, cu picioarele pe pământ, destul de posesiv şi conservator, care nu prea va avea răbdare pentru extravaganţele unei femei care se aşteaptă tot timpul la atenţie, complimente, cadouri şi lucruri palpitante. Totuşi, dacă, printr-o conjunctură anume ajung împreună (ea nu vrea luna de pe cer şi el e dispus să mai iasă din rutină), singurele lucruri care i-ar putea ţine împreună sunt partidele de sex foarte pasional şi încăpăţânarea amândurora. Ceea ce face ca şi despărţirea să fie una destul de urâtă.

Femeia Leu şi bărbatul Gemeni: pe scurt, începe bine, dar, în acest caz, aparenţele pot fi destul de înşelătoare. De ce? Geamănul foarte versatil poate fi, în primă fază, cam tot ce îşi doreşte Leoaica - pasional, interesant, prietenos, vesel, creativ, romantic, iar declaraţiile lui de dragoste o vor cuceri destul de uşor. Problema este că, la un moment dat, se plictiseşte şi iese la iveală partea lui ţâfnoasă, imprevizibilă şi superficială, chestie care o scoate din sărite pe femeia Leu, căreia, până la urmă, îi plac stabilitatea şi profunzimea. Cât despre partea sexuală - Geamănul este un tip inventiv, dar nu atât de senzual pe cât se va aştepta Leoaica. Dacă vor să rămână împreună pentru ceva mai multă vreme, este nevoie de voinţă din partea ambelor părţi.

Femeia Leu şi bărbatul Rac: deşi poate părea surprinzător, relaţia dintre o Leoaică şi un Rac are destul de multe şanse de reuşită. Asta pentru că el ştie că, dincolo de faţada ei strălucitoare, se află o femeie sensibilă şi loială, care îşi doreşte să fie înţeleasă şi iubită - lucruri la care Racul se pricepe de minune. Calităţile lui empatice o vor face pe mândra Leoaică să se topească în braţele sale şi să-şi deschidă inima fără ezitări. Relaţia lor va fi una solidă, bazată pe o înţelegere reciprocă şi intimitate. Este puţin probabil să se termine, dar, atunci când se întâmplă, cei doi probabil că vor rămâne cel puţin buni prieteni.

Femeia Leu şi bărbatul Leu: o întâlnire care ar putea fi descrisă drept „Ciocnirea Titanilor". Amândoi sunt nişte persoane simpatice, calde, romantice, care în general au cele mai bune intenţii din lume, dar care vor să fie în centrul atenţiei întotdeauna. Cum niciunul nu este dispus să împartă, fără discuţii, lumina reflectoarelor, se poate ajunge destul de repede la discuţii în contradictoriu şi orgolii rănite. Odată ce acceptă să-şi împartă puterea într-un mod cât de cât convenabil, ar trebui ca lucrurile să meargă destul de bine. Până la urmă, amândoi îşi doresc o poveste romantică, alături de un partener „regal", o familie frumoasă şi copii de care să fie mândri.

Femeia Leu şi bărbatul Fecioară: vestea bună este că bărbatul Fecioară chiar este gentleman-ul de care doamna Leoaică are nevoie. Atent, practic şi foarte devotat, poate că nu excelează la capitolul spontaneitate, dar are cu siguranţă multe alte calităţi! Ideea ar fi totuşi, ca el să treacă de timiditatea caracteristică şi să-şi ţină perfecţionismul şi criticile în frâu, cel puţin la început. Câteva dintre remarcile sale inteligente şi mai multă încredere în sine ar trebui să-i atragă atenţia Leoaicei. Odată ce a făcut asta, cu puţină diplomaţie din partea lui şi mai puţine aere de divă din partea ei, pot avea o relaţie superbă.

Femeia Leu şi bărbatul Balanţă: o relaţie foarte bună, mai ales dacă este vorba despre o primă căsătorie, în care cei doi au un scop comun, pentru care să lupte. Ca să o atragă, bărbatul Balanţă va trebui să facă nişte gesturi ceva mai extravagante şi să arate mai multă pasiune decât de obicei. Asta pentru că, în ochii Leoaicei, curtoazia şi subtilitatea lui pot fi interpretate drept indiferenţă. Pe de altă parte, şi ea va trebui să o lase mai moale cu atitudinea de divă şi să se poarte ca o adevărată doamnă. Problema este că, în ciuda faptului că amândoi cred în chestii gen gesturi romantice, relaţie de lungă durată, familie şi copii, ea rămâne, în suflet, o fiinţă „sălbatică", iar el este un tip destul de calculat, până la urmă. Dacă vine momentul să-şi spună adio, aproape sigur ea va fi cea care va suferi mai mult.

Femeia Leu şi bărbatul Scorpion: intensitate, erotism şi o atracţie aproape inexplicabilă - iată ce poate aduce o Leoaică şi un Scorpion împreună. Ea este o divă, căreia îi place mereu să fie în centrul atenţiei. El este tipul tăcut, misterios şi foarte pasional. Pe ea o atrage faptul că, spre deosebire de restul admiratorilor (o femeie Leu are întotdeauna admiratori), Scorpionul nu îi cade din prima la picioare, dimpotrivă. Când, în cele din urmă, se întâlnesc, probabil că nu va fi prea multă conversaţie şi vor ceda destul de repede instinctelor. După câteva partide fierbinţi, dacă vor vrea să meargă mai departe, ar trebui să stabilească cine este şeful. Dacă rămân împreună, relaţia va fi orice, mai puţin plictisitoare, iar dramatismul va fi sarea şi piperul.

Femeia Leu şi bărbatul Săgetător: Ei bine, ea este o tipă independentă şi probabil centrul atenţiei în anturaj, el, cam la fel... asta i-ar putea aduce împreună. Măcar pentru o vreme! Într-adevăr au câteva lucruri în comun, cum ar fi pasiunea, cheful de viaţă, senzualitatea dar Leoaica se aşteaptă la mai multă dăruire şi romantism din partea Săgetătorului. Plus că acesta nu este deloc diplomat, aşa că numărul complimentelor ar putea fi direct proporţional cu cel al criticilor. Ca să nu mai spunem că el are obiceiul de a trata pe toată lumea ca pe un prieten, ceea ce nu se prea potriveşte cu viziunea Leoaicei, care vrea să fie mereu tratată ca o regină, şi mai îi este şi foarte drag statutul de burlac. În concluzie: poate fi o aventură minunată, dar pentru ceva de mai lungă durată, e nevoie de mult compromis.

Femeia Leu şi bărbatul Capricorn: putere şi prestigiu - sub acest semn stă relaţia dintre o Leoaică şi un Capricorn. Ea aduce fler şi strălucire în viaţa ambiţiosului Capricorn. El aduce stabilitate şi un cont serios în bancă (lucruri care, să nu ne ascundem după deget, dar chiar contează pentru Leoaice). Ea este foarte sexy şi degajată, el este senzual şi serios în legătură cu orice, mai ales relaţia lor!! Probabil că, în faţa prietenilor comuni, vor apărea drept cuplul pretenţios şi poate puţin snob, dar chiar îi vor impresiona pe toţi.

Femeia Leu şi bărbatul Vărsător: întâlnirea dintre rebelul zodiacului şi regina junglei nu-l va lăsa pe niciunul indiferent şi cu siguranţă va scoate, fie ce este mai bun, fie ce este mai rău, din fiecare!! Adică, ori se înţeleg, iar el este fascinat de-a dreptul de această femeie plină de pasiune, iar ea de mintea lui sclipitoare, ori se urăsc de moarte. În orice caz, atracţia fizică va fi instantanee şi probabil că vor avea parte de măcar câteva seri incendiare. Dacă vor ceva mai mult, ea ar trebui să nu încerce să-l domine, iar el să arate mai multe sentimente.

Femeia Leu şi bărbatul Peşti: probabil că multe dintre Leoaice îi văd pe bărbaţii Peşti asemenea unor delfini simpatici şi oarecum inofensivi. Adevărul este că, de fapt, ei sunt nişte adevăraţi „rechini" în ceea ce priveşte relaţiile, atunci când vor! Deşi, în aparenţă, Leoaica este şeful în această combinaţie, Peştele va fi un manipulator extraordinar de bun şi nu este exclus ca el să joace rolul de putere din spatele tronului. Destul de probabil, dacă lucrurile devin serioase, ea va fi femeia de carieră, iar el, tăticul grijuliu. Culmea, rolurile nu se vor schimba nici dacă relaţia se termină.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii