Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul seducţiei Cine se ridică la standardele femeii Fecioară şi cine pică testul ei de perfecţiune?

ro

26 Aug, 2011 23:41 62408 Marime text
compatibilitati_femeia_fecioara.jpgPrimul lucru pe care trebuie să-l ştii despre femeia Fecioară este că, indiferent de aparenţe, are picioarele bine înfipte în pământ şi standarde foarte ridicate, la care nu va renunţa. Deci, ce şanse au bărbaţii din fiecare zodie să se încadreze în idealul Fecioarei?

Femeia Fecioară şi bărbatul Berbec: pentru el, Fecioara reprezintă o adevărată provocare pe termen lung. Asta, de fapt, şi caută! Ar fi bine să nu-şi închipuie că atitudinea ei rezervată înseamnă că este o pradă uşoară. Femeia asta are aşteptări foarte ridicate de la un partener, ca atare „cavalerul" Berbec ar trebui să-şi lustruiască bine armura şi să se poarte ca atare. Ei îi va conveni să stea în umbra lui şi, de multe ori, se completează excelent. Berbecul îi oferă protecţie şi siguranţă, în timp ce ea va avea grijă de absolut detaliile, de altfel plictisitoare pentru el, ale vieţii de zi cu zi.

Femeia Fecioară şi bărbatul Taur: o combinaţie ideală pentru o relaţie de lungă durată sau căsătorie! E adevărat, la început este nevoie de ceva mai multă muncă din partea Fecioarei, dacă ea este cea care a pus ochii pe Taurul care este, aparent, de neclintit. Probabil că relaţia dintre ei va fi marcată mai mult de discuţii pe subiecte practice gen bani, serviciu şi planuri de viitor decât de declaraţii de iubire nebună. Altora li se poate părea plictisitor. În schimb, cei doi vor trăi în propria versiune de rai, cu un partener atent, mereu prezent şi care nu le tulbură viaţa cu întrebări ciudate. În plus, ea este o profesoară mereu surprinzătoare între aşternuturi pentru senzualul Taur.

Femeia Fecioară şi bărbatul Gemeni: curiozitatea capriciosului Geamăn va fi repede aprinsă de atitudinea oarecum rezervată a Fecioarei, dar şi de replicile ei intelectuale. Nu este exclus să petreacă toată seara prinşi într-o conversaţie extrem de captivantă! Evident, sunt foarte tentaţi să se vadă din nou... Totuşi, cu cât înaintează în relaţie, cu cât devine tot mai evident că este nevoie de ajustări. Adică el va trebui să o lase ceva mai moale cu ieşirile, iar ea să se mai relaxeze. Ceea ce este destul de dificil, mai ales pentru Geamăn, care va suporta cu greu criticile Fecioarei. Fiind, în esenţă, două fiinţe cerebrale, nu se poate spune că vor sări scântei în dormitor. Dacă se ajunge la despărţire, probabil că ea va fi cea care pune punct, enervată de inconstanţa lui!

Femeia Fecioară şi bărbatul Rac: de la prima întâlnire, este foarte probabil ca aceştia doi să se simtă ca „acasă" în compania celuilalt. Blândeţea Racului îi atenuează natura puţin nevrotică a Fecioarei precum şi spiritul ei extrem de critic. În schimb, grija şi devotamentul ei îl vor face pe acest bărbat să-şi deschidă „carapacea". Un sfat în plus pentru Fecioare: dacă vor să-i câştige definitiv inima Racului, ar trebui să o câştige de partea lor şi pe mama acestuia. În plus, au şi atâtea lucruri în comun, inclusiv grija faţă de celălalt, respectul pentru ideea de familie şi spiritul econom, aşa că, în nouă cazuri din zece, rămân împreună.

Femeia Fecioară şi bărbatul Leu: în cel mai bun caz, este o întâlnire între Cenuşăreasa şi Prinţul din poveste. Ea îl atrage prin delicateţea şi timiditatea ei, prin inteligenţă, rafinament şi modestie. El este cavaler, romantic şi o va duce în braţele lui puternice spre dormitor. Acolo, însă, urmează scene desprinde din „Body Heat"! Contrar părerii populare, cele mai multe Fecioare au mult mai multă experienţă în acest domeniu decât lasă impresia şi le place să dea câteva lecţii amatorilor entuziaşti! În varianta mai puţin fericită a lucrurilor Fecioara se transformă în profesoara acră şi el într-un copil râzgâiat care vrea atenţie. De aici până la despărţire e un singur pas, care, totuşi, va fi făcut într-un mod destul de elegant.

Femeia Fecioară şi bărbatul Fecioară: cu siguranţă, începuturile nu vor sta sub semnul unei atracţii explozive, la prima vedere. Cel mai probabil, relaţia dintre două Fecioare se construieşte în timp, şi una dintre cuvintele care o caracterizează este „rezonabilă". Ambii vor respira uşuraţi că şi-au găsit pe cineva care să nu facă drame inutile, care apreciază curăţenia şi ordinea şi care are un perfecţionism la fel de dezvoltat. Senzaţia care o lasă celor din jur este de „doi adulţi responsabili" - lucru care poate părea puţin plictisitor şi lipsit de pasiune, văzut din exterior, dar în care amândoi se simt foarte bine! Însă, ce se întâmplă în spatele uşilor dormitorului este orice, mai puţin plictisitor! Dacă vreodată, se hotărăsc să se despartă, deşi este destul de improbabil, va fi fără scandal şi sunt şanse mari să rămână prieteni.

Femeia Fecioară şi bărbatul Balanţă: în teorie, sună mai frumos decât în realitate. De fapt, s-ar potrivi destul de bine dacă nu se vor crampona de detalii - lucru pe care sunt ambii predispuşi să-l facă! Ambii sunt nişte perfecţionişti, cu deosebirea că Fecioara este mult mai practică decât idealistul bărbat Balanţă. Din fericire, el va fi ceva mai dispus să facă nişte compromisuri, prin care se va evita ajungerea la dispute inutile. În rest, chiar dacă pasiunea nu va atinge probabil cote maxime, ca în cazul semnelor de foc, asta nu înseamnă că lucrurile care se petrec în spatele uşilor închise vor fi „cuminţi". Împreună, aceştia doi ridică partidele de amor la rang de artă.

Femeia Fecioară şi bărbatul Scorpion: probabil că în agenda secretă a fiecărei femei Fecioară (şi multe dintre ele au aşa ceva) este trecut numărul unui bărbat Scorpion. El va fi cel la care nu se va face decât aluzie, eventual cu un zâmbet plin de subînţeles din partea ei. Asta pentru că „sfânta" Fecioară probabil că a fost foarte tentată să-şi lase deoparte toate inhibiţiile în faţa pasionalului Scorpion. Însă, dacă vor să meargă mai departe de uşa dormitorului, probabil că drumul nu va fi unul lipsit de obstacole. Din fericire sau poate, din nefericire, niciunul nu este dispus să abandoneze prea uşor o relaţie chiar dacă nu merge bine.

Femeia Fecioară şi bărbatul Săgetător: de la început, ar fi cazul să stabilească nişte reguli dacă vor să meargă într-o direcţie comună. Amândoi sunt nişte fiinţe inteligente, cărora le place să discute şi să interacţioneze cu ceilalţi. Însă, în afară de asta, personalităţile lor sunt destul de diferite - ei îi plac ordinea, disciplina şi planurile pe termen lung, el trăieşte în ceea ce ea ar descrie drept „haos" şi ale alergie la ideea în sine de plan. Cea mai bună idee ar fi să rămână doar prieteni sau, dacă vor mai mult, să-şi încarce programul cu foarte multe activităţi. Dacă însă Fecioara se mai relaxează puţin, va descoperi că viaţa poate fi foarte frumoasă alături de un partener veşnic plin de surprize.

Femeia Fecioară şi bărbatul Capricorn: de obicei, acest cuplu stă sub semnul longevităţii! Chiar dacă le ia ceva vreme să ajungă la prima întâlnire, el fiind un tip rezervat, mai ales când vine vorba despre perspectiva unei relaţii mai serioase, lucrurile se vor mişca fără prea mare efort pe un traseu lipsit de surprize. Amândoi vor aceleaşi lucruri - stabilitate, casă, copii, familie, un cont rezonabil în bancă, deci au suficiente motive să înceapă să-şi plănuiască nunta după jumătate de an de relaţie „ca la carte". În felul lor, unul subtil, sunt nişte romantici, chiar dacă nu arată asta lumii întregi. În plus, ambii au senzualitate aparte, iar asta practic garantează nişte adevărate „maratoane" în pat, la lumina lumânării!

Femeia Fecioară şi bărbatul Vărsător: răbdare! Aceasta este calitatea pe care Fecioara va trebui să o demonstreze din plin dacă vrea să pună mâna pe rebelul zodiacului. Probabil că a atras-o modul lui original de gândire şi vulnerabilitatea lui mascată de o aparentă indiferenţă. Preocupat mai mult de idealurile sale înalte, bărbatul Vărsător este, în felul lui, o pradă destul de uşoară pentru inteligenta Fecioară. Dacă îl lasă în pace să viseze în timp ce ea se ocupă de detaliile zilnice, atât de plictisitoare pentru ei, relaţia asta are şanse să dureze ceva mai mult. Totuşi, la un moment dat, ambii se vor întreba dacă într-adevăr merită efortul o relaţie în care este nevoie de atâtea compromisuri...

Femeia Fecioară şi bărbatul Peşti: Fecioara are aproape un fetiş pentru ordine şi disciplină, iar bărbatul Peşti trăieşte într-o lume haotică, în care orice este posibil. Se spune că opusele se atrag, dar, în acest caz, există atât de multe diferenţe încât va fi foarte greu să treacă de testul timpului. Este adevărat, el este un tip maleabil şi foarte romantic, şi nu va opune rezistenţă la proiectele Fecioarei. De fapt, cam asta este şi atitudinea femeii Fecioară în această relaţie - să-i reorganizeze în mod constructiv viaţa acestui visător incurabil, care îi va mulţumi pentru că îl ajută, de fiecare dată, să-şi găsească şosetele şi să plătească telefonul la timp. În schimb, el îi va oferi blândeţe şi foarte multă înţelegere unei femei veşnic prinse în rutina zilnică şi o va învăţa să se relaxeze.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • adrian 02 Jul, 2019 09:07 Astrologi , spunetile oamenilor adevarul . Stiu ca vreti sa fiti draguti si nu vreti sa suparati pe nimeni dar asta nu inseamna ca ne faceti un favor. Femeia din fecioara !? Nu se potriveste cu nici un barbat mai mult de 20% . Este perfectionismul intruchipat dar la ce-i foloseste daca noi , toti ceilalti 12 barbati suntem imperfecti ? Femeia fecioara trebuie sa invete cateva chestii: -Suntem in secolul vitezei , nu avem timp de stai sa vezi ! -Sa se decida mai repede daca vrea sau nu vrea sa aibe relatii cu un barbat -Frumos , inteligent si/sau bogat , nu inseamna in totdeauna potrivire de caracter -Azi , mai intai incerci barbatul la pat si apoi decizi daca se merita sa te casatoresti cu el sau nu -Voi va indragostiti daca e frumos , daca e inteligent si/sau daca e bogat , fara sa mai vedeti si daca va potriviti - Pana va decideti voi sa aveti relatii cu un barbat , altele vii sufla , apoi dati vina pe soarta/noroc -Cand multe femei au si sot si amant , voi preferati sa va traiti viata singura pentru ca nu gasiti ce va place
  • adriano 10 Nov, 2017 00:07 Daca ai vreme de pierdut , randare pana intri intr-o relatie cu femeia din fecioara. Incerci s-o cuceresti , incerci sa-i faci toate placerile iar dupa luni de zile de cuceriri ajungi la concluzia ca ai pierdut timpul pe langa o femeie care pentru cel mai mic defect care il ai , te inlatura ca pe o masea stricata. Defecte ? Femeia fecioara iti gaseste defecte cu sutele intr-o zi petrecuta langa ea. Daca nu esti ca ea , daca nu te comporti cum vrea ea , daca nu bei apa cum considera ea , daca nu mananci cum considera ea ca trebuie s-o faci , ti-a gasit defectul. Pana cuceresti o femeie din fecioara , ori devi onanist ori te saturi de sex cu alte femei din alte zodii.