Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:04 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un show room unic pentru gusturi alese

ro

12 Feb, 2003 00:00 1070 Marime text

Reducere de 15 la suta la bucataria "Malaga Blu 2000"!

Oferta pentru anul 2003 se diversifica * "Malaga Blu 2000" este o bucatarie la un pret special, care economiseste spatiul * Reprezentantii "Omnitech Trading" te vor pune la curent atat cu ultimele noutati, cat si cu reducerile oferite la anumite produse

Aerisit, modern, confortabil. Acestea sunt doar cateva din atributele care iti vin in minte cand intri intr-un cochet magazin, rosu, de pe bulevardul Tomis 213, intersectia de la Victoria (Mercur). Este vorba de punctul de lucru OMNITECH TRADING, reprezentant Berloni si Marazzi in Constanta. Prezent de aproape doi ani in orasul nostru, acest showroom ar trebui vizitat de toti cei care isi amenajeaza sau rearanjeaza casa. De cele mai multe ori, faptul ca locuim intr-un apartament de bloc standard este un act de compromis. Insa gustul - daca exista personalitate - poate fi satisfacut si in spatii restranse. Folosind ceea ce ofera Omnitech, iti poti realiza acea oaza de frumos si liniste unde sa tragi intotdeauna cu drag.

Profesionisti in materie de confort

O locuinta bine temperata este un spatiu al contrastelor si al obiectelor care se pun reciproc in valoare, un loc deosebit, cu personalitate si fara monotonie. Fiecare coltisor este un unicat si povesteste despre spiritul casei. Decoratiunile stau la taifas si se incadreaza perfect in atmosfera moderna, traditionala sau rustica impusa de mobilier, conform dorintei clientului. Casa Berloni nu e doar un showroom - este un stil, o atmosfera; este un loc in care gasesti solutii creative pentru a-ti mobila toate spatiile din casa. Garantia, siguranta, calitatea, internationalitatea, functionalitatea, frumusetea, flexibilitatea, gama variata de modele si culori, unicitatea sunt cateva din motivele pentru care merita sa achizitionezi o bucatarie Berloni.

O vizita care te va cuceri

Sfatul meu este sa alegi o zi din timpul saptamanii, intre orele 10.00 si 18.00, sau sambata, pana la ora 13.00, si sa faci o vizita showroom-ului Berloni. Intra, priveste si lasa-te cucerit! Te asigur ca va fi o experienta benefica. Oferta pentru anul 2003 se diversifica. Nu trebuie decat sa stai de vorba cu reprezentantii din Constanta care te vor pune la curent atat cu ultimele noutati, cat si cu reducerile oferite la anumite produse. Printre acestea amintim bucataria "Malaga Blu 2000" la care este deja facuta o reducere de 15 la suta. "Malaga Blu 2000" este o bucatarie la un pret special, compacta, care economiseste spatiul. Culoarea albastra, dupa cum ii spune si numele, ii confera stilului functional care o caracterizeaza si un aer tineresc, modern. In plus, ca la toate produsele de mobilier, se ofera garantie cinci ani de zile. Ceea ce este deosebit la Berloni este ca iti poti face casa asa cum vrei tu: varietatea de combinatii, cu diferite utilitati, concepute si pentru electrocasnice incorporate, ofera posibilitatea crearii unui spatiu ambiental in functie de necesitatea si personalitatea fiecaruia. Si asta fara sa coste un ban in plus, pentru ca proiectarea este gratuita. Toate produsele sunt importate din Italia, dupa conceptul agreat de client si conform masurilor casei sale. Mihaela Chirila, responsabil Departamentul Berloni, ne-a explicat: "Ne straduim sa venim in sprijinul si intampinarea clientilor nostri, doritori sa isi conceapa o casa adevarata, in care sa se simta intr-adevar acasa. Acesta este si sloganul companiei Berloni: Sentirsi a casa ("Simte-te ca acasa" - n.r.). Specialistii nostri cauta solutii pentru a conferi mobilei aceeasi calitate la preturi accesibile tuturor categoriilor de clienti. Pentru a beneficia de aceste facilitati nu trebuie decat sa urmaresti cu atentie ofertele si programele speciale pe care Berloni le pune la dispozitia clientilor sai la mobilierul de baie, bucatarie, dormitoare, canapele, camere de tineret, dressing-uri. In plus, magazinul nostru ofera noutati si in materie de gresie si faianta, produse Marazzi pentru interior si exterior. Vizitati-ne si va veti convinge!", a conchis reprezentanta OMNITECH TRADING din Constanta.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii