Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:22 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

B1 TV - „Codul lui Oreste“

ro

09 Sep, 2010 00:00 5293 Marime text

oreste.jpgPuterea de seducţie a misterelor Ce urmăresc societăţile secrete? De ce tot mai mulţi occidentali se iniţiază în cabala sau alte doctrine ezoterice? Cum putem afla mai multe despre medicina alternativă? Ce explicaţii dau ştiinţa şi religia fenomenelor paranormale?

Cei pasionaţi de aceste subiecte, puţin explorate în mass-media românească, pot ridica vălul de pe multe mistere urmărind „Codul lui Oreste”. La fiecare ediţie, discuţiile despre ordine cavalereşti, alchimie, arte divinatorii, ritualuri de iniţiere sau medicină complementară încing spiritele în platou.

Oreste pune în legătură telespectatorii cu autorităţi avizate în domeniile abordate, „adevăraţi cunoscători ai disciplinelor trupului, sufletului şi ale minţii”. Cei interesaţi pot participa la discuţii sunând în direct sau pot beneficia de consiliere spirituală, psihologică sau medicală din partea unor profesionişti invitaţi în studio. .

Difuzare: vineri, ora 22:00

Contact: codulluioreste@b1tv.ro Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza 

Blog: http://codulluioreste.blogspot.com/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii