Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:39 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Realitatea te priveste

ro

18 Aug, 2009 22:37 3078 Marime text

andreea-cretulescu.jpg"Realitatea te priveşte" este difuzată de luni până vineri, între orele 20.05 şi 21.00, şi este prezentată de Andreea Creţulescu.

Telespectatorii Realitatea TV pot participa activ la "Realitatea te priveşte" prin intermediul numărului de telefon 021.9409, tarif normal, unde pot pune întrebări, îşi pot exprima opiniile cu privire la subiectele discutate de Andreea Creţulescu şi de invitaţii săi sau pot face sesizări despre evenimente observate de ei.

Telespectatorii mai au la dispoziţie adresa de e-mail realitateatepriveste@realitatea.net.

"Vrem ca cei care ne privesc să nu fie doar simpli spectatori, ci actori ai spectacolului, interacţiunea fiind acel ingredient esenţial care dă adevărata faţă a realităţii. Nu trebuie să mai existe lumea lor şi lumea noastră. Această emisiune vrea să ofere celor două 'lumi' posibilitatea de a schimba opinii. Aşadar, ne propunem să prezentăm realitatea într-o dramaturgie în care actorul se găseşte atât în faţa ecranului, cât şi pe ecran", a declarat Andreea Creţulescu despre emisiune.

e-mail realitateatepriveste@realitatea.net

http://www.realitatea.net/emisiuni/realitatea-te-priveste_24876.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • andrew 26 Aug, 2009 11:18 Suncer, nu pot sa o sufar pe doamna Cretulescu, din pricina ei eu nu urmaresc emisiunea cu pricina.