Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Guvernatorul

ro

29 Apr, 2009 19:44 2394 Marime text

guvernatorul.jpg"România este o ţară extremă, offroad, orice ţi se poate întâmpla, în bine şi rău. E într-un circ continuu şi e crizată de când o ştiu. E un amestec deal-vale, râu, ram şi râs de nu te saturi niciodată de balamuc. Despre asta este emisiunea Guvernatorul: despre balamucul din nas!", spune "academicianul" Mihaiu.

Prima parte a show-ului va fi o confruntare de idei între două tabere opozante. Situaţii conflictuale generale vor fi aduse în arena „Guvernatorului”, cu susţinători şi opozanţi, şi vor fi disecate de invitaţii lui Liviu Mihaiu.

Cea de-a doua parte a „Guvernatorului” va fi o înlănţuire a celor mai spectaculoase declaraţii, imagini, întâmplări ori subiecte de conversaţie ale săptămânii care se încheie, care vor fi comentate împreună cu un invitat, în direct din studioul Realitatea TV. 

Pe tot parcursul emisiunii, publicul va putea interveni cu mesaje la guvernatorul@realitatea.net şi, în direct, pe www.guvernatorul.ro , unde telespectatorii vor putea interacţiona prin videochat şi comentarii text şi video cu realizatorii şi invitaţii din platou.

GUVERNATORUL nu este doar o emisiune TV, ci şi un show de net!

Duminica, de la ora 21:00, intraţi pe www.guvernatorul.ro în videochat live şi vedeţi ce (nu) se vede la televizor, comentaţi, implicaţi-vă în derularea emisiunii!

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii