Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Noi ne vom imbolnavi si ei se vor imbogati"

ro

21 May, 2010 02:10 2107 Marime text

vot.jpgPe site-ul www.petitieonline.ro aproximativ 2000 de năvodăreni şi-au spus părerea referitor la înfiinţarea centrului de gospodărire deşeuri industriale al celor de la Ecological Center. Mai jos, puteţi citi câteva dintre părerile locuitorilor oraşului Năvodari în această privinţă.

Popa Gabriel: Populaţia oraşului Năvodari trebuie să fie solidară cu această acţiune. Aduceţi-vă aminte vechiul USAS! Era bine? Sunt împotriva acestui depozit de deşeuri radioactive, pentru că de aici ies şi banii pentru patronul italian. Iar patronului italian îi transmit: dacă tot are bani şi vrea să investească şi să creeze locuri de muncă, să o facă la el în Italia, că nici ei nu au locuri de muncă. Şi ei au nevoie de investiţii. Să nu transforme Năvodariul, oraşul meu natal, în groapa de gunoi a Italiei şi a Europei.

Ciocan Marinela: Nu vrem să transformăm oraşul Năvodari într-o groapă de gunoi.

Jiga Dorin: Să îşi facă groapa de gunoi la ei în curte. Nu în curtea noastră.

Moroianu Marioara: Vrem o ţară curată şi fără poluare. Stop abuzurilor!

Generaţiile viitoare să se bucure şi să respire un AER CURAT!

Coman Rozalia Elena: Vrem un mediu cât mai sănătos pentru copiii noştri. NU hotărât acestui depozit!!

Ciprian: E destul gunoi în România... dar ce vor italieni să aducă aici, înseamnă să ne semnăm condamnarea la moarte şi, bineînţeles, şi a copiilor noştri.

Afrentoaei Edmond-Virgil: Eu sunt copil, dar voi, oamenilor mari, vreţi să trăiţi lângă aşa mult gunoi? Şi eu am învăţat la chimie că deşeurile de orice fel sunt toxice şi periculoase. Eu vreau să mai merg la plajă în Tabăra de Copii Năvodari, vreau să respir aer curat atunci când ies afară să mă joc şi să mă plimb.

Baciu Bogdan: Vrem turism la malul mării... NU vrem poluare.

Oprea Florentina: Noi ne vom îmbolnăvi şi ei se vor îmbogăţi, spuneţi nu deşeurilor radioactive.

Ivan Magda: NU transformării României în groapa de gunoi a Europei.

Mariana Micu: Nu sunt de acord cu înfiinţarea depozitului de deşeuri industriale!!! Sunt o viitoare mămică şi nu vreau ca bebeluşul meu să fie intoxicat cu posibile substanţe toxice depozitate pe raza localităţii Năvodari. Dacă nu reprezintă nici un pericol cum suntem minţiţi, să şi le ducă cei care vor să înfiinţeze acest depozit, în localitatea lor de domiciliu!!

Petre Babanul: România - ţara tuturor hoţiilor posibile!!!

Nu sunt de acord cu distrugerea oraşului nostru prin transformarea lui într-o groapă de gunoi! Eu îmi imaginez Năvodariul la câţiva ani după instalarea acelei gropi ca fiind un oraş pustiit, cu locuitori bolnavi de cancer, copii cu malformaţii, cu un sol şi un aer total contaminate. Deci: NU hotărât gropii de gunoi!!! Voi susţine primarul Năvodariului în această acţiune!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii