Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un studiu efectuat în România arată că 90% din CV-uri conţin discrepanţe. Iată care sunt minciunile preferate ale românilor!

ro

27 Sep, 2013 10:32 2362 Marime text
Companiile româneşti apelează într-un număr din ce în ce mai mare la serviciile de verificare a trecutului profesional al angajaţilor şi candidaţilor pentru diferite poziţii (background screening), în contextul creşterii competitivităţii pieţei şi a nevoii acestora de a gestiona mai bine relaţia cu proprii angajaţi, se arată într-un comunicat dat publicităţii de Mindit, prima firmă specializată în background screening din România.

12 companii au ales până în acest moment să trecă la următorul nivel al recrutării, apelând la servicii de verificare a trecutului profesional al angajaţilor şi candidaţilor pentru poziţii precum mecanici, juniori în marketing, asistenţi, programatori, specialişti în resurse umane, analişti date, manageri, CFO şi nu numai. Dintre toate verificările realizate până în prezent de Mindit, 90% conţin discrepanţe, deşi unele dintre acestea sunt minore.

Articolul integral pe descopera.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii