Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:45 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta e pentru noi Prostanacul 2

ro

17 Mar, 2010 17:55 2454 Marime text

ponta_blog.jpgAşadar, primul mare gest politic al lui Victor Ponta, în noua sa calitate de preşedinte al PSD, a fost să dea ochii cu Traian Băsescu la Cotroceni. A ieşit cum nu se poate mai prost pentru pesedist. Practic, Băsescu a şters pe jos cu el. Mărire ţie, Dictatorule! Şi eu aş fi făcut la fel.

Ce s-a întîmplat?

La consultările de luni, delegaţia PSD a ieşit a doua la declaraţii, după PNL. Băsescu a punctat bine, inoculînd prin cîteva remarci ideea că PNL este principalul partid de opoziţie. De reţinut că Victor Ponta se rugase în prealabil de Valeriu Turcan să facă în aşa fel încît PSD să iasă primul la declaraţii. Turcan, desigur, s-a făcut că plouă.

La consultările de marţi, Ponta s-a trezit făcînd glumiţe despre lipsa cafelei de pe mese. "Nici eu nu am! Astazi e ziua în care nu se dă cafea", a punctat din nou Băsescu. Acum, pe bune, ce-o fi sperat Ponta? Să trimită Băsescu după cafea? What the fuck? Seria prostănicismelor a continuat cu o nouă intervenţie a lui Victor Ponta: "Lipsind Crin Antonescu, eu nu ştiu ce să fac". Ce credeţi că i-a spus Băsescu? "Asta nu am dubii, dar puteaţi să-l luaţi pe Adrian Nastase, să stiţi ce să faceţi". Victor Ponta: "Aspus că vrea să vă vadă şi o să-l iau data viitoare". Traian Băsescu: "Luaţi-l, că sunteţi procuror". Din acest moment al discuţiei, rostul consultărilor a dispărut brusc. Nu poţi discuta, totuşi, cu pantalonii-n vine...

A, şi dacă vreţi să vedeţi ce mesaje publice au avut de dat pesediştii ca urmare a "consultărilor" de la Cotroceni, intraţi aici şi căutaţi fragmentul subliniat cu roşu. E cum vă spuneam în titlu.

Sursa: Sutu.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii