Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:48 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sisu si Puya s-au certat

ro

08 Feb, 2010 04:33 6545 Marime text

sisu_si_puya_s_au_certat.jpgUna din cele mai vechi trupe din hip-hop-ul romanesc este pe cale sa se destrame. Potrivit mai multor apropiati ai artistilor Sisu si Puya, intre cei doi cantareti au avut loc, in ultimul timp, mai multe scandaluri. Mai mult, o buna perioada de timp cei doi s-au si evitat reciproc.

Certurile ar fi pornit dupa ce Sisu - iesit din inchisoare in 2007 - ar fi dorit sa revina la conducerea afacerilor formatiei de care se ocupa inainte de incarcerare. Puya, care a dus insa greul cat timp Sisu s-a aflat in detentie si care s-a bucurat de o foarte mare crestere in ultimul timp, nu ar mai fi fost de acord sa ramana in planul secund. Un alt motiv de scandal intre cei doi l-a constituit si stilul necomercial adoptat de Sisu pe ultimul album solo, total diferit de cel al lui Puya.

Isi promoveaza albumele solo

Cantaretii au evitat sa vorbeasca despre ruptura dintre ei, pentru a nu le dauna in promovarea albumelor solo. Neintelegerile dintre ei i-au surprins insa pana si pe cunoscuti, fiind bine stiuta relatia foarte stransa dintre cei care au pus bazele formatiei La Familia, in 1997. Este cunoscut faptul ca, inclusiv pe perioada detentiei lui Sisu, cei doi artisti tineau o legatura foarte stransa, conform zvonurilor, Puya ajutandu-si prietenul chiar si sa-si procure droguri in inchisoare. Momentan, Puya si Sisu sunt preocupati sa-si promoveze albumele solo si prefera sa nu discute de soarta formatiei sau despre cum vor evolua lucrurile.

Sursa: agentia.org

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • bd3x73r3d 07 Jan, 2011 19:16 Sisu si Puya s-au certat hahaha ce gluma frate de unde ști tuca sau certat te informez va apărea în august 2011 albimul la familia după ce în martie apare albumul lui sisu temnița lumini
  • hip hop fan 22 Feb, 2010 21:18 Pacat...Ar fi pacat.