Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:48 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarita din Cernavoda, colega in "Ordinul Templierilor" cu IPS Teodosie Arhiepiscopul Tomisului

ro

26 Jan, 2010 02:35 7150 Marime text

ips_mariana_mircea.jpgVă promiteam zilele trecute că voi reveni cu detalii despre primăriţa din Cernavodă, Mariana Mircea. Aşa că sursele mele îmi spun că doamna primar nu are degeaba pusă marca de femeie de fier a judeţului Constanţa având în vedere faptul că de ceva vreme face parte din Ordinul Templierilor fiind "Doamna de templu". Aceleaşi surse îmi spun că ultima întâlnire a celor din Ordinul Templierilor a avut loc chiar sâmbătă seara iar gazdă a fost, ca de fiecare dată - la fiecare două săptămâni, hotelul Palas din Constanţa din apropierea Cazinoului Constanţa pe care, se pare,că-l adminstrează fostul prefect Liviu Brăiloiu. "Membrii acestui ordin încing nişte orgii pe cinste şi poartă măşti la fiecare întâlnire. Sala în care se desfăşoară toată treabă are podeaua alb cu negru", mi-a mai povestit sursa mea. Înţeleg că Mariana Mircea este colegă de Ordin şi cu ÎPS Teodosie Arhiepiscopul Tomisului, Liviu Brăiloiu precum şi alţi câţiva oameni importanţi ai judeţului. Aceleaşi surse îmi spun că pentru a fi valabil să intri în acest Ordin trebuie să ai împliniţi 21 de ani precum şi un statut important.

Sursa: stiri-neconventionale.blogspot.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • IO 12 Feb, 2010 14:13 Ptr prea Doamna Mariana... Sa te bag in Pasarica matii, aia plina cu pureci shi latzei nu mai vorbesc de caktul de la Ass, sa te F_t cu penisul tutoror cernavodenilor in gatul ala ragushit shi slobozit de privighetoare nenorocita, sa ne slobozim pe tine shi pe totzi catzeii tai cu care te-ai culcat parashut-o, sa faci infuzii cu cakt pana te pishi pe nas-ul ala sexy cu care ai mirosit atatea bashini shi "buricuri" sa ajungi primar, ai promis, ne-ai mintzit, shi u ce pu|a mea faci? te-ai saturat de gustul slbozilor de prin Cernavoda, te ai ajuns mai nou peste hotare tzie pofta de prospaturi latura ce esti. cu cine te-ai mai culcat shi pe acolo? Mazarel...? fratele...? dute draq la spital shi fatzi o clisma atat la pasarica ai imputzita cat shi la creerul ala plin cu rahaturi... hai mai dute shi o spun cred ca in numele a mai multor oameni ..."Draqului"
  • stefan 27 Jan, 2010 00:14 Ma faceti sa rad....asta e dracu gol.....ajunge unde vrea muschii ei, nu conteaza peste ce cadavre calca. E mama dracilor....
  • uite cine vorbeste! 26 Jan, 2010 20:10 vulgatritatea este apanajul prostilor. primarita din cernavoda nu este vulgara si nu se coboara la nivelul vostru! jignesti multe femei care fac parte din acel ordin facand declaratii nefondate, din auzite. nici o ziarista adevarata nu s-ar preta la asa ceva. ca atare afla toti : esti doar mahalagioaica!vrei sa discutam si despre viata ta?
  • hai mai marea descoperire 26 Jan, 2010 18:48 ce sa ti spun esti o pupincurista din jurul primaritei . punct.
  • carmen d 26 Jan, 2010 11:27 auzi tu marea descoperire, cred ca te cheama mariana mircea , nu mai incerca sa te aperi singura , ce dracu! stim cu totii cine esti , dar nu stiu daca stie toata lumea ca ai garajul plin cu vibratoare, acum cred ca nu mai ai nevoie de ele, ca are cine sa te sature, in afara de cei din ordinul templierilor , mai ai destui , o dai la oricine si oricand , toti cati sant cu nadragi toti iti sant dragi, noroc ca ai un pacalici acasa si il duci cu zahawrelul, ai stiut ce papa-lapte sa-ti ei de barbat , nebun-o!
  • Cititor 26 Jan, 2010 10:49 Alo!Pamantul catre "Marea descoperire", relaxeaza-te putin, nu te agita asa pt o persoana pe care n-o cunosti. Sau esti chiar madam Mircea?
  • Cetatean C-vodean 26 Jan, 2010 08:38 Bai lingaule,ce ti-a adus bun matracuca asta,R.A.J.A care deja ne-a dublat preturile la utilitati? Sau poate ti-a adus tie aia 300 kw promisi in campanie,sau poate unul din alea 5000 de locuri de munca? Du-te bai omule la plimbare cu primarita ta cu tot ca o sa va duceti cu totii in freza.La orgi sexuale poate ca n-o participa ca-i urata in draci dar la intalniri din astea de taina te asigur ca participa,Ciao!
  • precizare 26 Jan, 2010 05:35 ca subiectele sunt mai multe si vor infiebanta iar cel ce a scris s-a cam grabit, este adevarat. dar, chiar iti inchipui ca acest fapt, ca este membra a unei asociatii discrete, ii afecteaza deciziile de la primarie? poate ca nici tu nu ar trebui sa frecventezi cluburile, in care orgiile sunt permanente!
  • mare descoperire! 26 Jan, 2010 01:36 cu ce te daranjeaza, madam? nenorocirea este ca tu nu esti primita? pai, nu prea ai cum. subiecte gen masonerie va infierbanta mintile aflate sub asediul hormonilor. si care este problema ta ca primarita este membra acolo? poate ca merita. nu oricine reuseste sa ajunga acolo. si cum cei care nu ajung sunt frustrati scriu articolase ieftine, ca asta. ai macar idee de ce podeaua este negru cu alb? care este simbolistica? te dai mare, te bagi in seama si atat! halal!