Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:46 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ordonanta de retinere a judecatorului Florin Costiniu de la Curtea Suprema. Cititi si formati-va singuri o parere…

ro

12 Apr, 2010 14:30 2975 Marime text

flo_cos_blog.jpghttp://dl.transfer.ro/transfer_ro-11apr-cd3299a80c21b8e.zip

Aici o puteţi găsi, în integralitatea ei. Eu am citit-o fiind stimulat de multitudinea de comentarii care reclamau tratamentul la care au fost supuşi Voicu, Căşuneanu şi Costiniu. Părerea mea este că cel puţin Cătălin Voicu e băgat până în gât. Se vede foarte clar din interceptarea convorbirii între finul său şi o prietenă, care-i citeşte conţinutul ştirilor apărute în presă legate de relaţiile sale cu Voicu.

Costiniu poate fi o victimă, dar este o victimă a lui Voicu. Care s-a folosit de relaţiile lui, de accesul acestuia la condică şi de faptul că judecătorul venea de câte ori era chemat. Despre Căşuneanu, ce să zic? A picat ca fraierul! Şi f... şi cu banii luaţi...

Sursa: Danandronic.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ROMANA 28 Apr, 2010 10:24 NU ARE VOIE NICIUN MAGISTRAT SA SE COMPORTE IN FELUL ACESTA !!!!! UNDE II ESTE COLOANA VERTEBRALA ?MAGISTRATII SANT PLATITI DIN BANII NOSTRIII,IAR EI TREBUIE SA FACA DREPTATE,INCLUSIV CSM -UL ,CARE ...A GASIT SOLUTIA :L-A PENSIONAT !!!! SE ADEVERESTE INCA O DATA CA O MANA O SPALA PE ALTA SI IMPREUNA SPALA FATA !!!!!