Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:57 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moni şi-a luat Iwinel din China Vezi ce poante vechi şi de prost gust a făcut Pircă pe tema asta!

ro

07 Jul, 2011 16:56 2968 Marime text

monica-gabor--milionar-chinez-300x144.jpgDupă cum sigur ştiţi de la ştiri, industria României a înregistrat în luna mai o creştere de 10%. Nu, glumeam, cum să ştiţi asta de la ştiri? Nu, articolul ăsta e despre o ştire chiar importantă, respectiv noua iubire a Monicăi Gabor. Şi, aşa cum la talk-show-urile despre descoperiri arheologice sunt invitaţi de obicei Cătălin Botezatu şi Mama Natură, normal că şi Daily Cotcodac a cerut opinia celei mai prost informate persoane în materie de viaţă mondenă, respectiv Pircă.

Vizibil deranjat din lectura unei succinte istorii în o mie de pagini a Războiului de Treizeci de Ani, Pircă a declarat pentru Daily Cotcodac: "Am înţeles că noul iubit este un milionar chinez remarcabil prin faptul că e chiar mai mic decât Irinel. Asta dovedeşte cât de mult a avansat tehnologia, acum zece ani nimeni nu şi-ar fi imaginat măcar că Irinel mai poate fi miniaturizat." Monica îl iubeşte atât de mult pe tânărul chinez, încât a trecut peste faptul că el n-a fost în stare să-şi pună un trening ca lumea, de ieşit seara în oraş.

Cât despre motivele pentru care Moni s-a simţit atrasă de milionarul cu ochii oblici, Pircă a declarat: "Nu o să cobor la nivelul celor care afirmă că tânăra băcăuancă ar fi fost atrasă de perspectiva de a avea asigurată aprovizionarea cu tenişi chinezeşti tot restul vieţii. Cred însă că va trăi o oarecare dezamăgire dacă cumva noul el iubit i-a promis că o va duce să vadă Europa. Sau, dacă mă gândesc mai bine, poate că nu".

www.dailycotcodac.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii