Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:24 16 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Frumusete naturala vs Frumusete artificiala.Tu ce zici?

ro

17 Apr, 2011 13:00 2449 Marime text
botox.jpgDa, abordez un subiect controversat.Cred ca deja incepe sa-mi placa. :))
Parerile sunt impartite, normal, motiv pentru care as vrea sa le stiu si pe ale voastre. Dar mai intai sa-mi spun eu punctul de vedere.
Vreau sa mentionez inca de la inceput ca nu ma refer la asa zisele "dive" ce defileaza pe la tv, si care se tuneaza doar de amorul artei, ajungand sa fie penibile. Nu ma refer la "tunatul" excesiv si fara motiv. Veti vedea pe parcurs despre ce este vorba.
Mereu am fost de parere ca frumusetea naturala trebuie intretinuta. Un lucru intretinut dureaza mai mult. Dar, din pacate, vine o vreme in care aceste metode clasice nu mai dau randament, oricat ne-am chinui. Aici vroiam sa ajung.

Eh, cand voi ajunge in acel punct al existentei mele si daca imi voi permite, cu siguranta voi apela la anumite interventii. Daca tot exista metode menite sa ma ajute , de ce sa nu apelez la ele? Doar pentru dragul de a fi naturala? Si pana la urma ce mai este natural in ziua de azi? Vopseaua de par, vopseaua de sprancene, machiajul, unghiile cu gel...?
In fine, cunosc o doamna ( foarte draga mie ) extrem de intretinuta din punct de vedere fizic. Cred ca este cea mai ingrijita femeie pe care o cunosc. Dar cu trecerea anilor, au aparut niste semne, inevitabile de altfel, care o necajeau extrem de mult. S-a chinuit ce s-a chinuit iar ultima oara cand am vazut-o, mi-am zis: oaaauuuu. O schimbare majora, in bine. Nu-mi dadeam seama ce si-a facut dar arata extrem de bine, de tanara. M-am gandit ca e mai odihnita, ca a slabit...nu puteam sti cu exactitate. Care era secretul ei? Apelase la injectari cu botox ( pentru zona din jurul ochilor si a fruntii ) si la acid hialuronic ( pentru alte zone ale fetei ). Rezultatul: oauuu. Daca pana atunci eram de acord cu interventiile de orice fel, chiar si cu silicoanele, in momentul acela m-am convins definitiv.
Cat timp aceste interventii au rolul de a-mi oferi o schimbare in bine, de ce sa nu apelez la ele? Voi fi artificiala...asa, si? In cazul de fata conteaza chiar atat de mult sa fii naturala? Ceva de genul: ma doare capul de imi bubuie dar nu iau pastile, beau un ceai. Eu nu sunt asa. Tratez problema direct la sursa, scurt si concis fara alte cai ocolitoare.
Alta situatie in care as apela la interventii estetice, ar fi pentru a corecta un lucru de care ma simt complexata. Mi-as opera nasul si chiar mi-as pune silicoane ( nu pentru marire ci doar pentru fermitate ), sa-mi arunc hamurile la gunoi si sa fiu mandra de mine :D Da, doar asa, pentru a ma simti eu bine, pentru a-mi satisface damblaua.
Ma uit la Oana Zavoranu. Nu o fi ea foarte frumoasa si poate ca multi nu o plac din cauza caracterului, dar la 38 de ani arata foarte bine. Nu merita aceste interventii? Eu mi-as dori sa arat ca ea, la 38 de ani, sincer.
Sunt femei care, probabil, arata excelent la orice varsta, asa...de la mama natura. Ele sunt norocoase si le excludem din context.
Intr-un cuvant, da, sunt de acord cu frumusetea artificiala, atat timp cat ea aduce beneficii si nu o da in extrema cealalta. Sau cum spune sotul meu: "ce conteaza prin ce metode ai ajuns sa arati atat de bine? "
Acum sa vedem parerile doamnelor si pe cele ale domnilor.

P.s: daca simtiti nevoia de a arunca cu rosii stricate, oua, sau alte obiecte, va rog eu frumos, fie-va mila de monitoarele voastre :)))
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii