Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:53 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doamna deputat Stavrositu s-a ratacit prin Parlament?!

ro

09 Oct, 2009 01:28 2260 Marime text

stavrositu.jpgDoamna din imagine este deputat...deputat de Constanţa şi o cheamă Maria Stavrositu. Mulţi o ştiu deja însă aşa cum am văzut-o în Parlament zilele astea mi se pare că a greşit destinaţia. Şi spun asta când mă uit la garderoba sa...şi atunci mă întreb...dacă aşa se îmbracă la Parlament atunci cum se îmbracă la club, la discotecă sau la o distracţie ceva?!

Sursa: http://stiri-neconventionale.blogspot.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cunoscator 10 Oct, 2009 15:48 marea doamna se pare k nu e numai iubitoare de copii, ci si de fosti si actuali deputati...Cica e unu cu barba care stie.
  • pt.abc 10 Oct, 2009 15:38 ce e cu comentariul asta comunist,fratilor?ceausescu a murit demult.sau poate doamna deputat a fost comandant de grupa...?!
  • abc 09 Oct, 2009 11:27 Maria Stavrositu este o mare doamna cu un suflet mare si iubitoare de copii. Este si motivul pentru care a luptat in calitate de deputat si a adus sume mari pentru reparatii la gradinitele din Colegiul din Constanta unde a candidat.De ce este nevoie sa o calcati in picioare voi care nu faceti nimic bun pe fata Pamantului ? Ce va intereseaza cum se imbraca ? Felicitari doamna deputat pentru tot ce faceti dvs. pentru copiii nostri.Va iubim si va stimam,suntem alaturi de dvs. pentru ca si dvs. sunteti alaturi de copiii nostri prin aportul real pe care-l aduceti la dezvoltarea bazei materiale a gradinitelor din Colegiul unde ati candidat pentru functia de deputat.Tot inainte si va iubim foarte mult.Va asteptam in mijlocul copiilor sa vedeti ce frumos ati facut in gradinite.Va pupam.