Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:48 12 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Congresul PNL amanat pentru la toamna

ro

12 Jan, 2010 03:43 1724 Marime text

Congresul ordinar al Partidului Naţional Liberal va fi organizat în toamna acestui an şi nu în primăvară aşa cum ar fi fost statutar. Amânarea cu cel puţin 6 luni a congresulu ipartidului a ţinut de raţiuni de organizare internă, dar şi aspecte politice interesante. Părerea mea e că actualui preşedinte Crin Antonescu nu va avea nici un fel de problemă în a fi ales, mai ales că am impresia că va concura de unul singur pentru scaunul de preşedinte al PNL. În ce priveşte garnitura de sub el, aici am putea asista la nişte surprize... mai mari sau mai mici în funcţie de aspectele de organizare internă de care vă spuneam mai sus.

Să fie discuţii de intrare la guvernare?... să fie decapitarea unor şefi judeţeni? să fie nişte plecări răsunătoare?... om trăi şi om vedea :)

UPDATE: Aud că e rost de un crongres PNL şi în primăvară dar doar pentru modificarea Statutului partidului în principal în sensul extinderii puterilor preşedintelui PNL.

Sursa: pesurse.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 12 Jan, 2010 17:37 PNL-ul ,in actuala formula ,in special cel din judetul Constanta ,ar trebui trecut in ILEGALITATE.