Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:21 16 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Batranete, haine grele...

ro

20 Apr, 2011 09:47 2282 Marime text
angry_old_lady.jpgSambata am avut o stare foarte proasta, nu aveam chef de nimic, imi venea sa bat pe toata lumea. Si dupa ce ca starea asta ma necajea peste masura, a mai aparut ceva. O voce care mi-a tocat creierii toata ziulica:- Diseara mergem in club? Huh? Huh? Mergem? - Nu am chef...te rog, du-te tu.
Aveam parte de liniste pret de cateva minute, dupa care: - Uite am vorbit cu x, mergem? Huh? Huh? Mergem? Simteam ca cedez nervos...pana cand am auzit urmatoarele: - Esti o baba...

Ce sunt? De ce? Mi-a aparut vreun rid? Ce vrei sa subliniezi, omule? Stii ceva ce ar trebui sa stiu si eu? Mi-a venit decizia de pensie? ..... Ahhh, ce m-a atins aici. Nu puteam sa las lucrurile asa, deci, urmatoarea replica a fost: bine, mergem in club... mama ta de african. Dar o sa mi-o platesti! - Cum? - a intrebat, al meu sot, ranjind. :D - Te fac de cacao in club... - Cum? :D - Ma duc la d.j. si-l intreb: auzi, da' voi nu bagati manele?
A inceput sa rada si mi-a spus ca-si asuma riscul. Normal ca nu ma credea in stare. Stie ce are la usa. Am fost. Rezultatul? Ca de obicei: cand se incinge Lillee, nimeni nu o mai opreste. The end.
V-am povestit toate astea cu un scop. Ca am o fire vulcanica, se stie. Ca fac numai ce vreau eu, iar se stie. Ca posed o personalitate puternica si un orgoliu prostesc, e de la sine inteles. Si cu toate astea, eL, reuseste sa ma faca doar cu un singur cuvant. Ma enerveaza de mooor! :))
La voi cum este? Va regasiti in cuvintele mele? Daca nu, atunci spuneti-mi varianta voastra. Nu de alta, dar vreau sa ma linistesc si eu :)) Pana va ganditi, hai sa va arat machiajul a la Lillee:


Iar el este inculpatul. Sotul meu. ( o poza mai neclara, sa nu-l vedeti foarte bine. E timid )




Pacat ca nu i se vad pletele. :D
V-am pupat! :)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii