Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concedieri de criza la PSD

ro

31 Mar, 2010 15:03 1686 Marime text
blog_21.jpgVictor Ponta a declarat că pentru a se încadra în anumite cheltuieli a concediat citeva zeci de oameni angajaţi la partid, dar a micşorat şi sumele pentru telefoane şi maşini.

"Acum eu sunt, păstrând proporţiile, ca primul ministru al Greciei care a venit în funcţie, dar constată că a preluat o groază de probleme. Nu e vorba de domnul Geoană aici, a fost o campanie electorală pentru prezidenţiale extrem de costisitoare... Primul lucru pe care l-am făcut - de aia zic ca şi Papandreu - am tăiat absolut tot: nu mai există telefoane la partid, nu mai sunt maşini, nu mai sunt cheltuielile obişnuite.Erau vreo 90 de oameni angajaţi vreau să vă spun, acum mai sunt vreo 15 sau 20″, a declarat Ponta, la Realitatea TV.

Ponta a dezvăluit că nu se lasă uşor impresionat de creditorii care vin la uşa partidului. "Am mai avut discuţii cu câţiva din creditorii noştrii şi pe bună dreptate, ei vin la mine şi lespun <nu te supăra, ce scria pe afişul ăla sau pe sms-ul ăla? Scria Victor Ponta?>. „<Nu>. Zic <mergi întâi un pic, şi după aia vii la mine>", a declarat el, zâmbind.

Sursa:  Realitateamea.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii