Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:09 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

7 tipuri de barbati...

ro

09 Jan, 2010 19:37 1567 Marime text

cocalar.jpg..carora femeile nu le rezista. Asa se intitula un mail pe care l-am primit. Hmm...sa mori tu mai expeditorule...ce le mai stii tu pe toate si vrei sa mai informezi si pe altii. Da' stati asa, ca-si baga coana Lillee coada si reactualizeaza textul...sa fie in ton cu zilele noastre. Am zis ton, nu stiuca sau mai stiu eu ce alte pasari...Fiti pe faza: "mahalaua mioritica"

Cica in fruntea clasamentului ar fi barbatul:
1.ROMANTIC: ala de aduce flori ( de la 50 lei in sus), mici atentii gen: o masina sau hai si un diamant acolo, sa aprinda lumanari in timpul cinei...ce? pai cine doamne iarta-ma se duce la intalniri cu preoti? Sa se uite in ochii ei cand ii face declaratii: "draga mea, stiu ca am strabism, ignora-l, eu iti declar ceva aici...ai un fund cat a lu' maica'mea, da' io te'besc ansea cum esti, mancarea e groaznica...da' io tot te'besc ca oricum n-o faci tu, sexul cu tine e o placere...rara, anuala as putea zice, da' io tot te'besc ca oricum nu-l fac cu tine...fah, tu nu te mai pensezi?"

2.INCREZATOR ( in fortele proprii). Cica asta ar avea incredere deplina in el si-n fortele lui: "Fah...pariu mancat'as ca ridic 200 kg cu o mana? Vrei sa vezi? Treci aici sa te ridic..."
Nu este gelos : " du-te fah unde vrei...ca oricum nu poti sa iesi pah usa si daca totusi reusesti pune-ti o punga pah cap, in rest poti sa faci ce vrei, daca vrei poti sa uzi si canapeaua"

3. ARTISTUL: ar impresiona cu creativitatea sa . Da' acum nu se mai poarta poeziile, mai bine o dedicatie muzicala: " Si`a luat nevasta mea norocos barbat
Merg pe drum si banii imi vin
Vin ca ploaia din senin
De nu mai am loc sa ii tin" incheiata cu inconfundabilul Hep heeeii...hep heeiii....fara numar ...

4.STRAINUL: normal, oricine stalceste lb. romana si nu este cocalar sau pitipoanca...este o sursa de cash..caval. "Do you know...feedback? Da, da, adica vrei pe la spate?" zise pitzi de colo...

5.REBELUL: ala de-i aventurier. Da' e cul, sa moara toti dusmanii de nu...ca eu am valoare si talent...



6.INTELIGENTUL: clar, e dastept...l-a dus capul sa faca bani. Hai cu ML-ul si baga si maneaua, 7 lanturi de 3 ori...

7. GENTLEMANUL: ala care deschide usa unei femei: " iesi fah in mortii...ca dau cu tine de pamant ", ii tine haina: " asta o pastrez eu, ca tot de la mine o ai, comentezi?" si plateste de fiecare data...cu doua perechi de palme.

Cam asa arata cele 7 tipuri de barbati irezistibili in mahalaua mioritica.

Sursa: cugetaristocate.blogspot.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii