Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stelian Dutu "PD-L este o forta"

ro

18 Mar, 2008 00:00 913 Marime text

La Navodari a avut loc, vineri, 14 martie, intalnirea membrilor PD-L pentru prezentarea candidaturilor la functia de primar in localitatile: Fantanele, Sacele, Corbu, Lumina, Valu lui Traian si Navodari.

Membrii si simpatizantii Partidului Democrat Liberal (PD-L), filiala Navodari, au participat, vineri, la o intalnire cu presedintele Stelian Dutu si membrii Biroului Judetean Constanta. Scopul reuniunii a fost prezentarea candidatilor PD-L la functia de primar pentru localitatile: Navodari, Sacele, Corbu, Lumina, Valu lui Traian si Fantanele. Presedintele PD-L, Stelian Dutu, a precizat ca "inca nu a inceput campania electorala, iar prezentarea candidatilor la functia de primar este doar pentru membrii si simpatizantii partidului". Rand pe rand au urcat pe scena candidatii care si-au prezentat pe scurt proiectele pentru localitatea respectiva. Pentru fiecare candidat in parte a fost realizat un sondaj de opinie care demonstra sansele fiecaruia pentru a castiga Primaria. Lupta va fi acerba, a precizat Dutu, atat pentru functia de primar, cat si pentru cea de consilier. Este necesar, a adaugat Dutu, ca primarul sa aiba Consiliul Local de partea sa pentru a-si duce la capat proiectele propuse in campania electorala. Pentru localitatea Fantanele candideaza, din partea PD-L-ului, Vasile Turcu, pentru Corbu - Vasile Halici, pentru Lumina - Gheorghe Besliu, la Sacele - Stefan Tuca, la Valu lui Traian - Florin Mitroi, iar la Navodari - actualul primar, Tudorel Calapod. Dutu a precizat ca la Primaria din Mihai Viteazu, candidatul va fi prezentat mai tarziu si va fi o surpriza. Presedintele PD-L-ului a declarat ca "acest partid este o realitate si o forta politica in judetul Constanta". Va trebui sa luptam, a adaugat Dutu, impotriva celor de la PSD si PNL, care folosesc tot felul de metode de cumparare a votului.

Calapod are 60% in sondaje

Presedintele PD-L-ului, Stelian Dutu, a declarat ca organizatia de la Navodari este una etalon. PSD a incercat sa blocheze finantarea orasului prin Consiliul Judetean Constanta, iar PNL - prin institutia Prefecturii. Cu toate greutatile si piedicile puse de consilierii PSD-PNL, a adaugat Dutu, Calapod a reusit sa reziste si sa isi continue activitatea. Primarul orasului Navodari, Tudorel Calapod, a precizat ca a realizat mare parte din proiectele pe care si le-a propus: finalizarea lucrarilor la Casa de Cultura, executarea tramei stradale, canalizarea, iluminatul public, cat si dotarea scolilor din oras. Edilul a adaugat ca acestea sunt doar cateva proiecte realizate in cei patru ani. De asemenea, Calapod le-a amintit locuitorilor situatia dificila in care se gaseau cu totii in iarna lui 2004, cand nu aveau caldura si nici apa calda, solutionarea acestor probleme fiind, din 2005, o realitate. Ca atare, in sondajele de opinie, actualul sef al administratiei publice este cotat cu 60%, iar principalii sai contracandidati sunt cotati cu 10%, respectiv 6%.

Scris de: {autor}Violeta BODOLICA{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii