Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:05 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Banias „PD-L are un tel, PSD si PNL au o obsesie"

ro

18 May, 2009 02:02 981 Marime text
conf_PDL_ONLINE.jpgSurprins că PSD şi PNL „au încurcat mapele cu strategiile electorale" şi, în loc să se ocupe de europarlamentare, „au sărit direct la prezidenţiale", preşedintele PD-L Constanţa, Mircea Banias, a evidenţiat că democrat-liberalii îşi fac temele ca la carte.

„Electoratul PSD va avea o mare surpriză când va intra în cabină să-l voteze pe Geoană şi o să-l găsească pe Severin, iar cei ai PNL îl vor căuta pe Crin Antonescu şi o să dea de Norica Nicolai", a subliniat liderul PD-L. Şi dacă tot cele două formaţiuni „încep să semene foarte mult", iar ambele programe ar putea fi rezumate, în opinia lui Banias, la mesajul „Jos Băsescu!", democrat-liberalii au preferat să-şi prezinte temele. „Careul de aşi" care deschide lista PD-L, împreună cu ceilalţi aspiranţi la mandatele de europarlamentari, se va axa în campanie pe teme referitoare la: absorbţia fondurilor europene, ridicarea monitorizării pe justiţie, adoptarea monedei euro, aderarea României la spaţiul Schengen şi eliminarea restricţiilor de muncă pentru români în toate statele UE.
„PD-L are un ţel, pe când PSD şi PNL au o obsesie, să-l dea jos pe Traian Băsescu", a concluzionat Mircea Banias.
În contextul prezentat, PD-L îşi vede de treabă nestingherit şi-şi urmează programul de campanie. După o întâlnire regională a staff-urilor de campanie din regiunea S-E, conducerea PD-L Constanţa a aflat şi vizitele ce vor avea loc aici, în perioada următoare. Pe 21 mai este aşteptat Teodor Stolojan, a doua zi va veni Sebastian Bodu. Punctul culminant al campaniei democrat-liberalilor tomitani va fi pe 30 mai, când a fost programată o amplă manifestare, la care vor participa premierul Emil Boc, miniştri PD-L şi o parte din candidaţii democrat-liberali la Parlamentul European.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii