Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Geoana catre parlamentarii tomitani „Marinache...Dumitrescu" (!!)

ro

25 May, 2009 01:00 790 Marime text
Echipa de la Constanţa a dat cea mai bună echipă de parlamentari la Bucureşti, potrivit afirmaţiilor lui Geoană,... dar nu le ştie numele prea bine. 

Prezent pe scena de la Cazinou din staţiunea Mamaia pentru a atrage noi voturi de partea PSD, preşedintele Geoană a vrut să demonstreze că-şi cunoaşte colegii tomitani din Parlament. În încercarea de a-i prezenta oamenilor prezenţi în piaţetă, liderul social-democrat a nominalizat parlamentarii PSD de Constanţa ...dar, pe ici pe acolo, le-a mai încurcat numele. Dacă la Sandu Mazăre, Nicu Moga şi Edi Martin nominalizarea lor nu i-a ridicat probleme, când a venit rândul „fetelor" lucrurile s-au „complicat".

Geoană a uitat numele deputatului Antonella Marinescu şi a preferat să îi spună doar prenumele, iar în cazul colegei sale, Cristina Dumitrache, nominalizarea s-a rezumat doar la nume. Într-o încercare de a remedia situaţie, Geoană le-a încurcat de tot. „Cristina Dumitrescu...Antonella Marinache", cam aşa a citit catalogul preşedintele PSD, Mircea Geoană.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii