Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberalii culeg „sugestii si trairi"

ro

21 May, 2009 01:00 839 Marime text
Pe fondul „celei mai slabe campanii electorale de după 1990", liberalii constănţeni îşi respectă programul stabilit şi organizează diverse acţiuni ce au ca principal scop mobilizarea cetăţenilor pentru alegerile europarlamentare. 

După primele întâlniri cu cetăţenii, şefii de campanie ai PNL Constanţa, Ovidiu Cupşa şi Andrian Mihei, au constatat dezinteresul oamenilor faţă de alegerile pentru Parlamentul European. „Majoritatea sunt preocupaţi de situaţia economiei şi de ziua de mâine", a specificat coordonatorul campaniei pe municipiul Constanţa, Andrian Mihei. Şi totuşi, la finele săptămânii, liberalii vor fi în Peninsulă, Centru I, Centru II şi Faleză Nord pentru a discuta cu oamenii. „Vrem să culegem cât mai multe sugestii şi trăiri pe care le transmitem la centru, precum şi identificarea posibilităţii soluţionării unor probleme folosind pârghiile existente în plan local, naţional sau cu ajutorul UE", a explicat Mihei. La nivel judeţean, întâlnirile directe cu oamenii şi membri de partid vor continua, în principal, în localităţile unde au bazin stabil şi mai numeros - Mangalia, Medgidia, Ovidiu, Hârşova, Năvodari şi Cernavodă, iar la finele săptămânii vor demara caravana electorală.

După o zi petrecută de Ramona Mănescu la Constanţa, membrii şi simpatizanţii PNL din Hârşova, Cernavodă şi Medgidia vor avea ocazia să discute cu ea în data de 24 mai. De asemenea, după ce au ratat prezenţa preşedintelui Crin Antonescu (n.r. trebuia să vină pe 13 mai, dar votarea moţiunii de cenzură a dus la anularea vizitei), liberalii aşteaptă venirea prim-vicepreşedintelui Ludovic Orban, programată pe data de 4 iunie.

Acţiune cu substrat

În speranţa că va reuşi să atragă alegătorii de partea sa, conducerea PNL Constanţa va începe şi campania de strângere de semnături pentru anularea impozitului forfetar şi majorarea punctului de pensie de la 38% la 45% din valoarea salariului mediu. „Aşteptăm acordul primăriilor şi, de zilele următoare, vom amplasa 30 de corturi în întreg judeţul (din care 18 în municipiul Constanţa) pentru această campanie", a adăugat Ovidiu Cupşa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii