Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dacian Cioloş „Voi participa la acţiuni ale unor partide politice pentru a explica Platforma România 100“

ro

02 Nov, 2016 07:02 1926 Marime text
Premierul Dacian Cioloș a anunțat, aseară, că va participa la anumite acțiuni ale partidelor politice pentru a explica principiile cuprinse în Platforma România 100.
 

"Eu o să comunic în jurul lor (principiilor din cadrul Platformei — n.r) cât e posibil. Deja mă bucur că după ce le-am lansat cel puțin pe internet sunt peste 50.000 de susținători. Sigur, la scara întregii țări se poate spune că nu e mult (...) O să discut și cu partidele politice atunci când sunt invitat să pot să le explic și așa trebuie înțeleasă participarea mea la anumite acțiuni ale unor partide politice. Nu e vorba de o adeziune politică. E vorba de utilizarea unei oportunități pentru a susține și pentru a explica aceste puncte și voi participa acolo unde sunt invitat pentru a clarifica ce înțeleg eu prin acele puncte", a spus premierul, la Radio România Actualități, conform Agerpres.

 
El a precizat că principiile enunțate în Platformă "nu sunt lucruri noi".
 

"Vizavi de partide, cred că e important să vedem cum putem traduce acele principii în acțiuni de guvernare, pentru ca acțiunile din programele de guvernare să aibă la bază aceste principii", a mai spus Dacian Cioloș.

 
Președintele PNL Alina Gorghiu a anunțat, ieri, că premierul Dacian Cioloș va participa la Consiliul Național al PNL unde își va prezenta platforma "România 100". Consiliul Național al PNL se reunește, miercuri, la Palatul Parlamentului pentru a valida propunerea ca Dacian Cioloș să fie candidatul de premier al formațiunii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii