Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campanie pentru alegeri corecte, inițiată de MAI

ro

03 Dec, 2016 17:13 2085 Marime text
Angajații Ministerului Afacerilor Interne au distribuit, astăzi, într-un centru comercial din Capitală, materiale informative având ca scop promovarea corectitudinii, legalității și responsabilității procesului electoral la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Acțiunea a avut loc în cadrul campaniei „Alege să fii corect", inițiată de Ministerul Afacerilor Interne pentru perioada electorală, fiind prima de acest fel desfășurată în București.

Angajați din structurile - Poliție, Poliția de Frontieră, Jandarmerie și Pompieri au împărțit oamenilor pliante și au oferit informații cu privire la alegerile parlamentare, respectiv drepturile pe care le au în cadrul procesului electoral, dar și riscurile la care se expun dacă încalcă legea. Cei care au declarat că vor vota pe 11 decembrie au fost invitați să își treacă prenumele pe un panou.

În cadrul acestei campanii, MAI a realizat un spot video, 22.000 afișe și 10.000 de pliante care se distribuie la nivel național, începând cu data de 11 noiembrie, odată cu debutul campaniei electorale.

Afișele de promovare sunt postate la sediul secțiilor de votare precum și în locuri unde există trafic intens de persoane, astfel încât mesajul să ajungă la cât mai mulți cetățeni.

De asemenea, în reședințele de județ, încă din data de 11 noiembrie, angajații MAI din structurile teritoriale au desfășurat acțiuni în spații publice, pentru diseminarea mesajului campaniei.

Mesajul campaniei a fost promovat și în mediul on-line, printr-o secțiune dedicată campaniei pe pagina de internet a MAI și pe conturile instituționale de Facebook, Twitter, YouTube și Instagram.

Potrivit MAI, campania „Alege să fii corect" a fost realizată fără costuri suplimentare de la bugetul de stat sau din alte surse de finanțare, montajul video, editarea și tipărirea fiind realizate cu resurse umane și financiare proprii.

Sursa foto: MAI
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii