Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 1. Declaraţiile candidaţilor ALDE, la BEJ Constanţa (galerie foto)

ro

27 Oct, 2016 11:11 4000 Marime text
ALDE Constanţa îşi depune, astăzi, candidaturile la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Constanţa. Candidaţii care aspiră un loc de parlamentar la alegerile din 11 decembrie încep să se prezinte la BEJ. 



UDTTMR are un candidat pe lista ALDE.

UPDATE 1, ora 11.53

„Listele pe care le-am depus astăzi arată că ALDE are o resursă foarte însemnată şi toţi cei pe care îi propunem pe locul de deputaţi şi senatori sunt oameni serioşi şi cu experienţă în politică. Vom convinge constănţenii că suntem o forţă politică serioasă pentru a trimite în Parlament doi deputaţi şi un senator. Domnul Vrabie ne-a ajutat foarte mult în crearea listelor. Am fost singura formaţiune politică care a întins o mână celor de la UDTTMR“, a spus preşedintele organizaţiei judeţene ALDE Constanţa, senatorul Mircea Banias.
 
„Îmi doresc să fiu deputatul judeţului Constanţa pentru a schimba imaginea Constanţei în judeţ. Vom face tot posibilul să ducem ALDE cât mai sus“, a declarat Ersun Anefi.
 
„ALDE e o organizaţie solidă, suntem singura structură politică unde Bucureştiul nu s-a amestecat. Avem candidaţi cu experienţă în politică“, a precizat senatorul Christian Gigi Chiru.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii